Tags

, , , ,

Gammel markedshal i Malaga
Hele huset dufter af nyristet brød på den gode måde. Det er sådan en duft som signalerer venlighed og varme. Vaskemaskinen sender monotome lyde ud i køkkenet, det lyder også rart og rent. Hunden ligger i sin kurv og hviler efter sin morgentur. En anelse frustreret over, at jeg ikke gider lege med hende mere. Ellers høres kun fuglenes pippen på terrassen og udsigten er et blåt, blåt hav med hvidt skum på bølgerne. Vinden er ret stærk, især her i pent house højde. Af og til hyler den om et hjørne, som i en rigtig gyser film. Der er mere læ nede i stuen med de små haver omkranset af hække og blomsterbuske. Man kan ikke få det hele!
Det er dejligt, at være alene hjemme. Jeg nyder stilheden og roen. Det giver plads til tanker og nye planer. Jeg tror der står eventyr som overskrift. Nyt land skal indtages. Jeg vil gå på rådhuset og se på de mange opslag der hænger der. Jeg skal finde noget spansk undervisning ellers får jeg ikke sproget til at hænge ved. Det er alt for nemt, at slå over i engelsk her på stedet. Og så skal jeg se om der er flamenco-danseskole for voksne uøvede. Det er længe siden jeg har haft skoene på. Det kunne være jeg også skulle runde hotellet eller et par af dem der har tennisbane og høre hvad det koster i timen. Min datter gider godt lege med mig.
Jeg har også været nødsaget til at betjene mig selv i husets bibliotek, som efterhånden tæller et meget bredt sortiment. Bøger som er bragt af gæster, familie og venner. Jeg greb en af de lidt tykkere, som ikke lignede en krimi og som er nummer et i en serie på 3. Og ubs! Det er den meget omtalte og debatterede triologi af E L James. Læser en kvart bog og fatter ikke man kan skrive 3 bøger om det samme smalle emne. Jeg er enig med nogle kritikere, den bog jeg har fat i er ikke engang særlig velskrevet. NÅ!, men det var sjovt. Jeg var faktisk blevet nysgerrig efter de mange skriverier om bøgerne. Godt nok at få syn for sagen. Jeg må på jagt efter en ny bog, om det så skal være en krimi. Og ellers har jeg jo min spansk bog, suk!
Ærgerligt at bøger er så tunge at rejse med. Det giver endnu engang anledning til at overveje noget nyt elektronisk legetøj. Skal det være det ene eller det andet? Enten er det for stort, for tungt eller også kan det ikke dække alle mine behov i en og samme ting. Det kommer.
Jeg må af sted, eller ender det med rådhuset holder siesta og så kan jeg ikke komme nogen vegne.
Ha`en god dag.