Tags

, , , ,

Når hun smiler og er glad er det som at tænde for solen.

Når hun smiler og er glad er det som at tænde for solen.


Netop hjemvendt fra min 2. Flamenco time med ømme fødder og smil om læben, sidder jeg træt og undrer mig over, at endnu en dag er gået.
Jeg flagrer rundt sammen med de andre kvinder på holdet, noget mere ude af trit end de, men jeg kan ikke lade være med at grine. Det er virkelig morsomt at lytte til al deres spanske snak. Der er noget mere gang i den, end på et dansk Flamenco hold og så er de faktisk dygtige. Nuvel, de fleste har danset i flere år, men alligevel. Der er tykke og tynde. Meget velholdte og nogle meget lidt velholdte. Jeg er sådan en fjollet, stiv nordbo, som bare glor og griner.
Måske er jeg blevet for gammel, det er rigtig svært at koordinere to arme, to hænder, to ben, to fødder og hofter og hals og hoved i de rigtige stillinger, især når det skal gå hurtigt.
Desuden skal vi i en dans, danse med en vifte og i en anden med et stort tørklæde. Godt jeg ikke kan se mig selv.
Nå! hvis den lattermilde og korpulente danselærerinde ikke smider mig af holdet, tror jeg, jeg fortsætter. Om ikke andet så får jeg hørt noget spansk.
Mine ører står stift op i luften for at opfange et enkelt ord jeg forstår og når jeg går hjemad, hænger de slap ned som trætte kaninører.
I morgen skal jeg til min 3. spansk time. Det ser jeg frem til. Har øvet mig flittigt på lektierne og vist ikke glemt noget fra sidste gang.
Vejret er fortsat dejligt, om end det er lidt mindre varmt end i går. Til aften er her lunt og dejligt og som altid er det svært at lukke døren bag sig. Imidlertid kalder en spændende krimi og lysten til at falde tidligt i søvn. I morgen venter endnu en dejlig dag.
Molly har for første gang i en uge, været i vuggestue i dag, hendes mor er slet ikke blevet rask og skal til læge for at tjekke om, det er endt med en lungebetændelse. Jeg håber det bedste.