Tags

, , , ,

Gamle Korktræer, som er blevet afbarket et stykke op ad stammen.

Gamle Korktræer, som er blevet afbarket et stykke op ad stammen.


Elviria er, så vidt jeg forstår, kendt for at være et område med gammel korkskov.
Kigger man lidt efter står der fortsat rundt omkring gamle korktræer. Det er ikke mange og vi kan slet ikke tale om en skov. Men de træer der er tilbage er fredede og man har vær så god at bygge udenom, hvis man på sin grund har sådan et træ stående.
I øjeblikket ser det ud til at de alle, har fået skåret barken af til en 1/3 op på stammen. Det sker vist nok hver 7. år. Den del af stammen som har fået fjernet barken, har den smukkeste kanelbrune farve. Den ser nærmest lidt pudret ud.
På vej til danseskolen i dag, forsøgte jeg med dette billede gennem et hegn. Senere skal jeg prøve at tage et bedre billede, for træerne er faktisk så smukke og man kan ligefrem mærke at de emmer af historie.
Klokken er blevet mange. Jeg får nemlig lov til at danse på det store hold bagefter mit eget hold. Og i dag tog en spansk ung kvinde sig tid til at være min partner, så jeg kunne få en at spejle mig i. Det var sødt af hende.
Nummer to hold er rigtig dygtige og det er sjovt at se dem danse, især fordi der er nogle mænd med, som både kan danse med kapper og hatte, så det vil noget.
Min danselærer sprutter af energi og power og skønt hun er temmelig trind, er hun fantastisk smidig og meget, meget flot at se på når hun danser for fuld udblæsning.
Det er sjovt for de få gange hvor jeg har set Flamenco optræden af virkelig klasse, har damerne bestemt heller ikke været sylfider.
Hold tre-fire. De dygtige.

Hold tre-fire. De dygtige.