Tags

, , , ,

Herligt en legeonkel er kommet til Elviria.

Herligt en legeonkel er kommet til Elviria.


Ak og ve! jeg blev stresset, da hund, barnebarn og børn talte til mig på en gang. Jeg må virkelig være blevet “gammel”. Syntes jeg havde forberedt det meste af middagen, så suppen blot skulle varmes og rugbrødsdrysset blot bages i ovnen. Resultat: Suppen brændte på og rugbrødsdrysset forkullede i ovnen.
laksen fik ikke krydderier nok og salaten var mere end jævnt kedelig.
Det bedste man kan sige om det måltid, er at vi blev mætte, men en nydelse var det ikke. Øv!
Men min middag med levende lys på bordet og musikledsagelse fra naborestaurationen, var trøstepræmie.
Det var hyggeligt at have sine to yngste børn om sig og snakke om barndom og hvor langt vi kan huske tilbage. Det er sjovt at høre og interessant, hvor forskelligt vi husker, børn og voksne, drenge og piger, forskellige personer.
Molly hyggede sig og er vild med sin morbroder – det må jeg ikke kalde ham. Børnene siger det ord er udgået af ordbogen og det hedder onkel. Mon det kan passe?
“Mil”, siger hun og sender ham beundrende øjne. Sætter sig tæt ved ham i sofaen og tillader han læser for hende. Jo! han må være noget ganske særligt, for det er bestemt ikke mange der får lov at komme så tæt på.
Moderen havde været på arbejde i genbrugsbutikken og kom hjem med nyt børnetøj. Ikke at jeg aner noget som helst om tøjmærker, men jeg kan se at Cacharel og Kenzo kids vist nok er en sejr, når det er købt billigt og som nyt.
Det kunne være, jeg skulle få en liste med tøjmærker og gå på indkøb til mig selv. Det meste af min garderobe, har bestemt set bedre dage eller er nærmest antik.
Således brugt og fornøjet, kalder en god bog og sengen, før endnu en ny dag gryer.