Tags

, , ,

Lad nu tiøren falde.

Lad nu tiøren falde.


Det er rigtig spændende hvordan Danmarks kortet ser ud i morgen eller overmorgen efter valget. Jeg ville gerne være blevet hængende foran TV nogle timer endnu, men begyndte at gabe og skal tidlig op i morgen – det er mormordag.
Hørte statsministerens tale og kunne slet ikke høre hun sagde noget. Var der overhovedet et indhold?
Blev trist over at se, at v gik frem rigtig mange steder, ovenpå Lykkes fup og fiduser – hvordan kan man have tillid til et parties kandidater, når de prædiker sparsommelighed og lader formanden rejse på 1. klasse, køre i store biler og føre sig frem som en anden kejser for vælgernes og organisationernes penge?
Skønt landspolitik og lokalpolitik ikke kan kobles direkte og menneskers hukommelse er kort når det gælder politik, så er det da alligevel noget som kan undre mig igen og igen.
Vi besynger vores demokrati meget højt, men indeholder det også alle de rævekager og narrestreger der nu laves for at tilkæmpe sig taburetter og førertrøjer?
Glædeligt er det dog, at så mange er gået til stemmeurnerne, er der en ændring på vej?
Nå! måtte forlade TV og gå hjem sammen med Emma i fuldmånens skær. Havet bruser og i Spanien er man bedøvende ligeglad med dansk kommunalvalg. det omvendte ville sikkert også have været tilfældet.
Gik tur på stranden i morges og så solen stige op af havet. men koldt er det. Nu ned til 6 grader. I DK bliver det måske nattefrost. Pas nu godt på jer selv, når I kører på arbejde i morgen tidlig – det kan være glat.