Tags

, , , , , ,

Caroline og jeg er i Det Ny Teater for at se Evita

Caroline og jeg er i Det Ny Teater for at se Evita


Forleden bankede det på døren og udenfor stod en meget sød og smilende nabokone til huset her. Hun spurgte om Ronja måtte komme med over og lege med Bella. Jeg tror, jeg må have set utrolig dum ud i ansigtet med underkæben hængende nede på brystet. Store overraskede øjne og åben mund. Indtil jeg fik taget mig sammen og sagt: “Naturligvis”.
Hunden logrede glad og spurtede med sin veninde på legebesøg og kom dødtræt hjem igen en time senere.
Det er da bare en fantastisk god ide. Hvem mon har fundet på det?
Hundene hygger sig og bliver meget mere rørt, end når jeg går tur med den og kaster bolde til jeg har ondt i armen.
Super godt gået nabo.
Jeg gætter på min datter vil gøre gengæld når hun kommer hjem.
Ellers stod den på teater i aftes. Min unge ledsager var godt tilfreds med forestillingen. Jeg en smule skuffet, men vi kan ikke vinde hver gang.
Først gik turen til en vietnamesisk restauration, hvor jeg fik skøn nudelsuppe med oksekød og bagefter kalvekotelet med grøntsager. Serveret rygende varme på et lille jernfad. Den unge dame spiste forårsruller og stegte ravioli med grønt. Super lækkert, let og småt. Men, men …allerede i teatret begyndte vore maver at knurre. Vi var atter sultne ovenpå det lette måltid.
Man forstår godt at vietnamesere ofte er fine og slanke.
Det endte med at vi gjorde noget rigtig uartigt, som jeg ikke har prøvet siden mit barnebarns morfar levede.
Vi havde aldrig nogle penge, han og jeg, unge og studerende. Men skete det kunne vi finde på at købe smørrebrød inde ved hovedbanegården – højt belagt.
Tænk engang. Den forretning ligger der endnu og har åbent sent på aftenen. Vi susede ind og købte et stykke hver. Så store og tunge var stykkerne, at jeg næsten fik ondt i armen, før vi nåede hjem.
Der sad vi så og spiste højbelagt frikadellemad og fiskefilet med rejer kl. 23.30 om aftenen. UHM!
Jeg tror, mit dejlige og søde barnebarn havde en god aften og nu ligger hun og hygger sig i sengen med en god bog. Der er dømt fridag uden aftaler og pligter. Mormor forbereder festaften til de voksne kommer hjem. De skal også mødes af et veldækket bord og god mad. Vi glæder os til at se dem.