Tags

, , , ,

31. januar 2014
Skyerne hænger mørke og tunge både ud over havet og over bjergene. Havet er stille og bjergene næsten sorte. Vejret er mildt, og det støvregner. Næsten den eneste form for regn, der er kommet her, siden jeg rejste hjem for 2 måneder siden. Til trods herfor er græsset tydeligt grønnere, end da jeg forlod Elviria og der er mange små nye vilde blomster i bunden af grøfter og slugter.
Emma og jeg gik en tur langs stranden for at tjekke omgivelserne ud og da vi kom til Det Lille Hus ved Havet, ville hun ikke længere. Måske længes hun efter sin græsplæne.
Lille Molly virker som om hun er meget tilfreds med at mormor er tilbage og prøver alle sin mors grænser af og ind imellem mine.
Vi gik på legepladsen i går, men hun er syg igen og har ikke mange kræfter. Derfor orker hun ikke at lege og finder sig hurtig i at køre i klapvognen.
En lille, bitte spirrevip er hun og vejer ikke stort mere end da jeg forlod hende. Men smuk og klog og meget bestemt, det er hun.
Nu sover huset middagssøvn og jeg kan forsøge at få computeren til at opføre sig, således at jeg kan besøge min egen blog med videre. I aften står den på lektier. Vi skal arbejde intensivt begge to for at flytte vore grænser, men heldigvis er Katja meget bedre end jeg, så der er for mig, hjælp at hente.
Det bliver stille arbejdsomme dage og ind indimellem oplevelser af forskellig art. I morgen måske Thyssen i Malaga. Det har ingen af os set før.
I går besøgte vi det danske konsulat for at forny Mollys pas. Sikken et cirkus. Der var taget fine billeder af den unge dame, men nej, de havde spanske mål og skulle laves om til danske mål. Og så skal man kunne se begge ører på børnene og de skal have lukket mund. Come on, hvordan får man en baby og en under to til at lukke munden på den rigtige måde når fotografen skal knipse? Vi måtte i hvert fald opgive.
Kan selv, vil selv og ve dig hvis du blander dig forkert.