Tags

, , ,

I resterne af et gammelt hospital findes nu Museo del Grabado i Marbella.

I resterne af et gammelt hospital findes nu Museo del Grabado i Marbella.


Der skal ikke så meget til før hverdagen føles ny og spændende. I dag var det en tur med bus 7, for at finde ud af hvor den kørte hen. Det viste sig at være en fin lokalbus til Marbella med plads til klapvogn eller kørestol. Vel og mærke når chaufføren huskede at holde ind til kantstenen. Fint demonstreret idet der faktisk var en kørestol med.
Vejret var dejligt og den første spadseretur gik til resterne af det gamle hospital, som nu huser Museo del Grabado Espanol Contemporàneo i Marbella.
Den udstilling jeg gerne ville se, var af den store danske fotograf Viggo Rivad. Han er født i 1922 og nu en gammel mand, hvis tilhørsforhold til Spanien, jeg ikke kender.
Han er født og opvokset på Nørrebro og mange af hans billeder fra 1940èrne og 1950èrne stammer herfra. At han har rejst verden tyndt vidner mange af hans billedberetninger om, og de følsomme billeder lyser af kærlighed til det arbejdende menneske.
Jeg nød virkelig den udstilling. Billederne var udlånt af Lars Swander? der er noget her som skal undersøges.
Jeg fandt også frem til urmageren Tik Tak og fik en ny urrem. Det er den mest blåøjede franskmand jeg endnu har mødt.
Ved afskeden med ham, var han overbevist om at vi ville mødes igen. HM!
Faldt over et dejligt nyt bælte og mødtes med min skønne datter og fik en kop kaffe, inden vi afhentede den lille, trætte Molly, som lige nu ikke ser nogen grund til at bruge tiden på at sove og som står op af sin seng rigtig mange gange.
Hun er kvik og har forskellige forklaringer på nødvendigheden af at stå op. Tabte sutter, sutter der skal skylles. Bøger der er blevet væk. Nattøj der er faldet af o.v.s
Vejret er atter slået om og her til aften er det bragende varmt og alle mulige vilde blomster udfolder deres yndigheder og lyser op i alt det grønne.
Under aftenturen med Emma, er jeg næsten sikker på jeg så en rød Glente.
En helt igennem eventyrlig dag.

Reklamer