Tags

, , , , ,

Duerne fodres

Duerne fodres


Moderen skulle have en ægte fridag, det vil sige en dag hvor hun kun skulle lave lektier, købe ind og lave mad og ordne de tusind andre ting, som hober sig op på to do listen konstant.
Derfor begav Molly og mormor sig med klapvogn til bus nr. 7, fordi vi nu havde opdaget at den kunne tage barnevogne og kørestole ombord og kører forbi Molly børnehave.
Det var den unge dame helt tilfreds med- dog pointerede hun, at hun ikke ville vi børnehave – og kommenterede højlydt passagerenes af- og påstigning. Lastbiler og busser der kørte forbi gav anledning til høje jubelråb. Og en dame blev meget beæret, da Molly kommenterede, at hun havde både armbånd og fingerringe på.
Alt gik fint indtil bussen kørte igennem Marbella og fortsatte i en helt anden retning end børnehaven. Det viste sig, at der er en a og en b bus og vi var landet i den forkerte. Ved endestationen i en fremmed forstad, måtte vi betale en ny billet for at komme retur til centrum.
Nu var det blevet for sent at aflevere ungen i børnehave og hjem igen ville vi ikke. Molly fik altså sin vilje. Vejret var fint så vi tog ind i den store park, hvor der skænkes god kaffe på cafeén og der er plastikmortorcykler til de små børn. Hu hej! hvor det gik og vi forlod først stedet, da der var gået mere end en time og Molly havde trukket værtens fede kat så eftertrykkelig i halen, at hun stod med en hel håndfuld af missen pels.
Afsted til promenaden, hvor et stort bæltekøretøj skulle op fra stranden og læsses ombord på en endnu større bil. Det tog pænt lang tid og vi kunne ikke forlade stedet før alt var klar. Hun er vild med kørende materiel og jo større jo bedre.
Så løb vi ind i en hest. Den måtte også besigtiges grundigt og vi bemærkede at den havde hestesko på med søm i, ligesom dem smeden laver til Lille Madsen. Hun har styr på tingene.
På stranden lavede en ung man de fineste sandskulpturer og Molly var helt sikker på, at den ene forestillede julemanden på mortorcykel. Der var noget om snakken.
På promenaden kom en hund uden pels, iført frakke og hætte mod os. Molly “døde” af grin og pegede. Det var godt nok det skøreste, hun endnu havde opdaget. Jeg var helt enig, men hundens “mor” blev tydeligt noget fornærmet af den lilles hjertelige latter.
Der blev også tid til at se duer blive fodret. Spise chips og male i malerbøger.
Der er en lille cafe` på promenaden, som genialt nok har stillet børnemøbler frem, plus en stor kasse malerbøger og nogle farver. Hvorfor har flere ikke tænkt på det? Forældrene kan drikke deres kaffe i fred og ungerne hygge sig imedens.
Inden vi fik set os om, skulle vi igen med bussen hjem og en træt lille pige faldt omgående i søvn i mine arme og vågnede ikke før vi stod af.
Det var en kanon hyggelig dag og hjemme ventede mor med skøn mad. UHM! Vi lever sundt og meget lækkert.
Gullerodspostej og en spændende ret af bagt peberfrugt, mandler m.v.

Gullerodspostej og en spændende ret af bagt peberfrugt, mandler m.v.

Reklamer