Tags

, , , ,

Lækker brunch med pandekager og hindbær. Fantastisk smootie af grønne grøntsager.

Lækker brunch med pandekager og hindbær. Fantastisk smootie af grønne grøntsager.


Min skønne datter havde virkelig gjort noget ud af det sidste fælles morgenbord i denne omgang med pandekager og frisk frugt. Lækker spinat, kiwie og mynte smootie og ikke mindst smørbar chokolade, som kunne bruges til det hele.
Hold da op, således struttende af føde og mangel på træning mødte jeg op i prøverummet hos H & M for at se på nyt undertøj.
HJÆLP! Det syn er bare hverken for børn eller voksne. Molly stod ellers ved siden af og iførte sig lystigt alle de BH, jeg også skulle prøve.
Hun smækkede døren til prøverummet op og i og var på nippet til at chokere alle de, noget mere katolske, naboer i prøverummene ved at udstille sin halvnøgne bedste mor og selv være iført en rødglødende BH i meget stor størrelse. En favorit som hun selv havde valgt og som hun meget nødig ville aflevere igen.
Tryllepulver ønskes, der er nogle pund der gerne skulle fjernes og noget hud, der helt sikkert ville kræve adskillige liter botox, hvis det skulle strammes op igen.
Således opmuntret forlod vi indkøbscentret og tog i “skoven” for at lege. Vi tog kaffe med og nød solen, som igen er fremme og i løbet af de næste par dage vil sende varmegraderne op på min. 27. Nu kommer sommer her.
Blandt indkøbene var der derfor også en herlig stråhat til fr. Molly. Nu ligner hun et af bærbørnene fra de svenske skove.
I skoven kunne vi nyde små spanske drenge i det stiveste puds, nærmest uniformer, blive fotograferet på kryds og tværs. Lillesøster kom også med på billederne. De er ca. mellem 5 og 7 år og skal nu i noget der svarer til vores konfirmation, i hvert fald når det gælder festligheder.
El
Drenge i fint tøj fotograferes i "skoven"

Drenge i fint tøj fotograferes i “skoven”


Ellers er der så småt gang i forberedelserne til påskeugens optog med alle de utrolige helgenfigurer fra kirkerne. Det er en meget stor højtid her og folk klæder sig fint på og går i optog hver dag, hvis de kan overkomme det.
I programmerne står der også anført hvor mange mænd, der er til at bære de forskellige figurer og hvor mange børn, der indgår i optoget. Muligvis er det en opfordring til at melde sig.
Desværre foregår det meste om aftenen efter Mollys sengetid, så det bliver begrænset hvad hun skal opleve af det i år.
Det må jeg også opleve en anden gang.

Reklamer