Tags

, , ,

Et øde sted i en stor svensk skov - et paradis.

Et øde sted i en stor svensk skov – et paradis.


Når du nu tager på arbejde mandag morgen, kan jeg som ikke arbejdende nyde pensionistens liv og tage på påskeferie.
Afsted går det med gode venner, som har lovet at holde mig ved selskab op til et lille paradis i en stor svensk skov.
Her vil vi tilbringe den næste uge og håbe på dejligt vejr. Blive opslugt af naturen, stilheden og støjen fra de hviskende graner og fuglenes kvidren. Er vi heldige vil vi se elge og kronvildt. Og helt sikkert vildsvinenes hærgen.
Hvis uglen har overlevet vil den sidde i et hul i toppen af laden og spejde efter mus og er der flere grå egern tilbage vil de lege lystigt i de høje træer.
Guldsmede så store som helikoptere vil komme frem, medens vi sidder og spiser morgenmad i solen og hvis vejret arter sig, vil vi også side der til aftensmaden eller få drink før maden i solens sidste stråler i læ af laden.
Bliver det koldt fyrer vi i kakkelovnen og bliver dvaske og døsige af varmen og vil småblunde over vore bøger, sludre og måske spille kort.
Vi vil spadsere i den tyste skov og sidde ved badesøen og dvæle og glæde os til sommerens svømmeture i det fløjelsbløde vand.
Intet sted på jorden har jeg været mere kreativ og intet sted har jeg drømt så mange drømme og nydt så dejlige dage. Hver og en.
Kun for børn.

Kun for børn.

Reklamer