Tags

, , , ,

aprilsvejr når det er bedst

aprilsvejr når det er bedst


Så vidt vides har vi kun et liv og vi må hellere se at få det bedste ud af det – hvad det så end er?
Nogle gange ved jeg udmærket hvad det ikke er og så føler jeg mig skyldig i ikke at få det bedste ud af det. Skyldig i at bruge tiden på at være ked af det, fortvivlet og ikke vide hvorledes, jeg skal få det bedste ud af mit liv – når man nu kun har det ene skud i bøssen.
Når man en gang er blevet mor, er ens største ønske og håb, at børnene og den historie man deler, er en god historie. Et fundament som de kan bruge som en god rampe for deres liv. Ikke en historie, der skal gå i glemmebogen og forties, men en historie som vi sammen kan tale højt om og være stolte af.
Fundamentet for et fælles levet liv accepteret på godt og ondt, respekteret og vist gensidig tillid og åbenhed.
En historie om, hvor man som mor eller far forhåbentlig var en ok person i deres liv og ikke blot en forbigående biperson, der optog deres tid i en vis periode og så kunne erstattes af andre mere interessante og givtige personer.
Livet er ikke altid for nybegyndere, men hvordan bliver man erfaren i den her mærkelige tilværelse?
Som mor til selv meget voksne børn og store børnebørn, kan det være rigtig svært, at læse og oversætte på nettet, om man nu er den hovedperson, man drømmer om at være, og endnu sværere at acceptere, at det var man måske ikke?
Sårbarheden er måske størst når andres mærkedage, oplevelser og fremtidsdrømme lægges ud til beundring og beskuelse.
Selv som meget voksen, synes livet ind imellem temmelig svært, og det er uforståeligt, af man ikke har lært at leve det uden denne enorme sårbarhed?
Intet er sikkert og man er ikke uundværlig. Tro mig, det er ikke blot en talemåde, det er sådan det virkelig liv fungerer.
En kæreste skifter dig hurtigt ud for en ny dating, det er kun et tryk på tasterne.
En skilsmisse afløses hurtigt af et nyt ægteskab.
Børn får hurtigere end man ser sig om nye forældre, søskende og flere bedsteforældre.
Det kan være svært at følge med, ikke mindst følelsesmæssigt også selvom man er voksen.

Reklamer