Tags

, , , ,

Det er ikke lige til at afgøre hvad ham her er!

Det er ikke lige til at afgøre hvad ham her er!


Et godt diskussionsemne blandt single kvinder over de 40 er, hvor er mændene? Hvad laver de? Og disse spørgsmål fortsætter tilsyneladende langt op i årene, indtil kvinderne giver op og ikke orker at undre sig mere.
Er mændene døde og kvinderne i overtal efter de 40? Eller er de totalt asociale og går ikke uden for en dør, når de altså ikke er på arbejde?
Er det fordi mændene fordeler sig skævt med flest enlige mænd på landet og i landbruget og færre i byerne hvor kvinderne er i overtal?
Når der nu tilsyneladende er mangel på single mænd, hvorfor hører vi så om alle de danske mænd, der tager til Thailand og Østeuropa, ja så langt som til Kina for at finde en partner?
Det der har undret mig allermest er faktisk, at der tilsyneladende slet ikke er lavet nogen som helst forskning på området og det til trods for, at flere og flere lever alene og ikke altid kun af fri vilje. Dating Portalerne taler deres eget sprog, rigtig mange – igen flest single kvinder – vil gerne have en partner.
Nu endelig er der kommet en bog, som måske løfter en flig til dette mysterium.
Bogen er skrevet af Kåre Fog, der er biolog og lic.scient. Det er et digert værk på næsten 500 sider og det førstebind af 3, lover han. Der er meget at sige om emnet når først man tager et spadestik.
Bogen er utrolig interessant og Kåre siger, at der er mænd nok, men at de er generte og flinke og ikke skal have klinket noget med de damer. Nogen, rigtig mange kommer aldrig i gang og andre er brændte børn, der ikke tør vove pelsen igen.
Hans grundtese i denne bog er, “at mænd er for pænt opdraget og forsøger at gøre alt det rigtige, som han har fået at vide af sin mor at han skal gøre, eller som feministerne siger han skal gøre, men det resultat at han har meget lidt held hos kvinder.
Lykkes det ham at blive gift, vil hans flinkhed og især hans manglende vilje til at sætte grænser betyde at konen mister respekten for ham. Hun vil skilles.”
Det sidste kender jeg og en hel del af mine bekendte rigtig godt.
Bogen fortjener virkelig opmærksomhed og alle singler kvinder som mænd, kunne have rigtig meget glæde af at læse bogen. Man kan være enig eller uenig, men Kåre har samlet rigtig meget erfaring og mange undersøgelse og forskning, som jeg sjældent har oplevet om dette emne.

Reklamer