Tags

, , , ,

Det tog sin tid at gå tur i Æbeltoft. Molly skulle lige feje rosenblade væk foran de smukke huse.

Det tog sin tid at gå tur i Æbeltoft. Molly skulle lige feje rosenblade væk foran de smukke huse.


Tour De Jylland sluttede i aftes efter en skøn rejse i det smukke, smukke land. Med besøg hos familie og præsentation af Molly, som alle steder mødte søde små fætre og kusiners børn. En herlig oplevelse for de voksne og som aftnerne skred frem også for de små, som lige skulle tø lidt op og kigge hinanden an før der gik huld på samarbejde og leg.
Vi har nydt den megen gæstfrihed og omsorg, den gode mad og den hjertevarme, som vi modtog. Vi har glædet os over det smukke landskab, grønne dale, flade marker, rolige vandløb. Øjnene blev aldrig rigtig mætte og vi kunne kigge og kigge. Vi bor bestemt i et yndigt land.
Jeg fik taget hul på min plan om at besøge Danmarks, fine gamle badehoteller og første besøg var Molskroen, som svarede til beskrivelsen.
Den helt rigtige lyseblå farve mødte os i gangene på tæpperne og på værelset hang hvide badekåber – dem nåede vi aldrig i – lækker seng med de skønneste dyner. Men fr. Molly holdt den gående til langt ud på aftenen. Der var alt for interessant til, at hun skule sove.
På trappen til Molskroen - et smukt sted, men absolut for voskne.

På trappen til Molskroen – et smukt sted, men absolut for voskne.


Vi har nydt grilleaftner. Som er indbegrebet af en dansk sommeraften, specielt når man ikke selv har mulighed for at grille. Vi har spist sommerbuk med sødt og surt og rigtig brun sovs. Spist nyplukkede jordbær – muligvis fra min lillebroders mark. Ham mødte vi desværre ikke.
Randers regnskov er travet tyndt og Legegoland endevendt og hele vejen rundt har er lydt begejstrede udbrud fra barn såvel som voksne.
Se lige ham der! Molly sejler blandt pirater, krudt og kanoner. Præcis som i Lille Madsens Hus - husk det!

Se lige ham der! Molly sejler blandt pirater, krudt og kanoner. Præcis som i Lille Madsens Hus – husk det!


Turen sluttede i Korsør med en kop god kaffe og ristede theboller. Det smagte på den tid af dagen. Og husets mange tøjdyr kom i skole på gulvet, blev arrangeret og fik tegnet og fortalt.
På besøg hos oldemor, som har en masse tøjdyr og som altid kan berette spændende, gode og triste hændelser fra det virkelige liv. Hende elsker vi.

På besøg hos oldemor, som har en masse tøjdyr og som altid kan berette spændende, hændelser fra det virkelige liv. Hende elsker vi.


Nu skal der lige lidt ro på i dag og snart skal vi vinke farvel. Uf! Det bliver ikke rart.