Tags

, , ,

Der er et frodigt land, vilde roser i fri natur.

Der er et frodigt land, vilde roser i fri natur.


Hvis du tror, du skal købe nye persienner i IKEA, kan du godt tro om igen.
Fast besluttet på at være selvhjulpen tog jeg i dag i IKEA for at købe nye persienner til erstatning for dem der er faldet ned. Men der kunne jeg godt tro om igen. Det er et vældigt stort hus, at rode rundt i og til sidst måtte jeg spørge en dame iklædt gul uniform. Nej! Desværre, IKEA fører ikke længere persienner og hun vidste ikke hvorfor eller i hvor lang tid denne varer har været udgået af sortimentet.
Godt så! videre til Jydsk. Jo her var der persienner, men, men ikke noget med 70 x 130. Nix! 70 x 160. Jamen alle de andre mål jeg skulle bruge fandtes i 130 lang, indvendte jeg og den ene skal være 70 bred. Ekspedienten var meget flink og undersøgte sagen på sin computer. Men, nej. Det findes ikke.
Altså måtte jeg nøjes med en kort og en lang, i håb om, at jeg kan tage noget af eller lade den være foldet lidt op. Ikke helt perfekt efter min mening, men så godt som det kunne lade sig gøre.
Videre til Computer World for at købe en såkaldt router til mit nye legetøj. Jeg havde to præferencer, billig og nem at installere. Igen en sød og venlig ekspedient. Han forsikrede mig om, at han godt kunne finde en billig en til mig, men ingen af dem var nemme at installere. Modet sank. Jeg spurgte og spurgte og forstod til slut, at den medfølgende cd på IT engelsk er for viderekomne og ikke for en som mig. Han kunne ikke selv finde ud af det, fortalte han.
Hjælp hvad gør man så. Modet sank og jeg måtte køre hjem med uforrettet sag.
Har nu skrevet til en ven og spurgt om han vil hjælpe mig. Hvis han ikke vil det, er gode råd dyre – hvad gør et kvindemenneske så?
På nettet kan jeg købe handymænd, men ikke lige nogen der har forstand på og vil sætte den slags op.
Det er et alvorlig skår i glæden og det er grimt at føle sig hjælpeløs og magtesløs.
Tænkt hvis der var et tjeneste-bytte-marked. Jeg kunne glimrende byde på noget af det jeg kan. Lave en middag. Stoppe et par strømper. Lægge et par bukser op i hånden. Men det er måske ved at være alt for gammeldags til at være brugbart.
Gode råd er velkommen.