Tags

, , , , ,

Sirius, Dalgas Have
Igen en meget sammensat dag fyldt med oplevelser, gode mennesker og dejligt vejr. Har lige cyklet hjem i den lune nat hvor stilheden har sænket sig over det meste af byen. Kun foran cafeèrne inde i byen lyder der glade stemmer og summen fra de mange unge mennesker som hygger sig.
Vinduerne i mit boligkompleks er sorte, folk sover. Kun et enkelt sted lyder der babygråd.
Jeg tænker på alle de børn i Gaza, som ikke får lov at sove. De græder sig måske i søvn af angst for krigens buldren på deres hoveddør.
De mange ansvarlige politikere har blod på hænderne uanset hvad de siger. Ingen af de onde gerninger kan mere bortforklares eller undskyldes. Det gælder også vore egne politikere. Jeg skammer mig over dig Helle T.
Kl. 16.30 deltog jeg i endnu en appel og demonstration foran den Amerikanske Ambassade. Jeg håber ambassadøren var hjemme og kunne høre de gode taler og de oplæste breve fra læger i Gaza. Ingen som hører beskrivelserne om nøden, om de milliarder af dollar der eksporteres våben for til Israel, kan længere hykle sig til at undlade et STOP for krigen og massakrerne.
Men der blev også tid til frokost med min skønne søn og en besigtigelse af hans nye arbejdsdomicil. Det gav anledning til at se mig om i en helt ny bydel omkring Flintholm. Hvor der dog bygges meget og stort og ganske charmerende med små perler ind imellem af pladser og gamle huse som renoveres og gøres til cafeèr og lækre butikker.
Dagen sluttede med opera af Antonio Vivaldi: Ottone in villa. Hovedsagelig sunget af unge kvinder. Festlig og sjov. Stemmerne var fine og dirigenten både morsom og dygtig. Det er ikke så ofte man må le under en opera, men i aften kunne vi slet ikke lade være.
Operaen var en del af festivalen og blev opført i Republik på Østerbro. Det var hot, hot. Heldigvis blev der uddelt vifter og dem var der gang i under hele forestillingen.

Reklamer