Tags

, ,

Hurtigere end lynet forsvinder den nyindkøbte croisan

Hurtigere end lynet forsvinder den nyindkøbte croissant


Hernede er der ikke moderne at gå til bageren søndag morgen og hente morgenbrød. Ikke at det brød man henter nu om dage hos bageren i DK er særligt velsmagende, så er brødet endnu mindre rart her. Naturligvis kan man som i DK finde bagere, der kan deres kram og bage godt brød. Desværre er der langt imellem dem og det kræver kendskab til hvor de gemmer sig.
Dog har Molly og hendes mor skabt den tradition, at de går til et supermarked, der har åben i døgndrift, søndag morgen og henter croissanter. Molly synger hele vejen og inden hun når hjem er hendes ration spist. hvorefter hun højlydt gør krav på dem vi andre skulle have.
Sådan gik det også i dag, da mormor fik fornøjelsen.
Her har været en anelse overskyet og ganske trykkende, men vi har ikke fået noget af den regn, som i rigelige mængder er strømmet ned over København.
Vejrudsigten lover overskyet resten af ugen og regn fredag. Vi får se, hvad det bliver til.
Vi kunne rigeligt ligge ved poolen i mange timer i dag og lege i vandet. Nogle mindre børn havde glemt eller efterladt en masse plastiklegetøj og det kunne snildt bruges til at servere kaffe og the i, hvis man er men på legen.
Vi drak næsten et helt badebassin.
Det lufter nu og solen vil gå ned som en smuk, rund kugle bag de sorte bjerge. Og når mørket falder på, vil lysene langs byerne på kysten tændes og en perlerække af gule, hvide, røde og grønne pletter vil brede sig.
I morgen står den atter på træning og motion, så måske skulle man gå tidligt i seng med en af de mange krimi-bøger, som jeg snart ikke gider læse flere af. Man bliver lidt ulækker inden i af dem.

Reklamer