Tags

, , , , ,

Der pakkes og i morgen ryger internettet. Så er lykkeilse ikk i luften de næste par dage.

Der pakkes og i morgen ryger internettet. Så er lykkeilse ikk i luften de næste par dage.


Der er gang i pakkeriet og alle de praktiske gøremål, der hører en flytning til. Ned med internet op med det et andet sted. Det samme gælder vaskemaskine, tørretumbler, Tv og meget mere.
Det bliver spændende hvor meget af det, der kommer til at falde i hak med den spanske langmodighed. Vi får se. Måske høres vi ikke ved den kommende tid.
Planlægning er nu engang ikke den stærke side hernede og overholdelse af aftaler skal man ikke regne med.
Bustider er en by i Rusland og service ligger mange fjernt. Når man hertil lægger min manglende sproglige, spanske udfoldelse er det af og til rigtig meget op ad bakke.
Det skal nu ikke skille os ad.
Prøver igen, at tage tingene som de kommer og de grå hår er jo vokset ud, hvilket betyder, at det næppe kan ses, hvis jeg ind imellem fortvivler.
I morgen er det sidste dag for Molly i hendes børnehave. For hende bliver skiftet ret omfattende. Nyt hjem og ny institution og nu en udearbejde mor. Jubler. Det er dejligt for de voksne.
Gad vide hvordan vi andre ville have det, hvis vi sådan blev rykket op med rode og ingen indflydelse havde på hvor vi blev plantet på ny. Det værste er dog, at sådanne små mennesker, ikke kan give præcis udtryk for deres savn og sorg. Vi må blot håbe, at de voksne omkring hende forstår hendes eventuelle krise og kan rumme hendes
måde, at vise det på. Om det nu bliver ikke at ville sove, ikke at ville forlades og afleveres. Trække hunden i halen. Spille sin mælk på gulvet eller blot blive rigtig, rigtig ked af det. Der kan være mange varianter, hvis sproget ikke rækker.
Hendes mor var bestemt ikke nem at flytte som barn. Jeg husker adskillige barske oplevelser med det lille pus og hvordan mit hjerte var ved at briste. Der var bare ikke nogen vej udenom.
Jeg krydser fingre for, at det vil gå godt.

Reklamer