Tags

, , , ,

Medens maleren malede og vi fors'gte at blive den forringe ejers ejendele kvit, kom vores eget flyttelæs. KAOS

Medens maleren malede og vi forsøgte at blive den forringe ejers ejendele kvit, kom vores eget flyttelæs. KAOS


Nu sidder jeg i den hyggeligste stue og skriver igen. Døren er åben ud til haven og aftenen er mild og sort. Det ville jeg ikke have troet i går aftes, da vi gik i seng, segnefærdige.
Jeg var grædefærdig, da vi ankom til huset. Den forrige ejer havde ikke flyttet sit – for at sige det rent ud – lort. Der var ting i skuffer og skabe. I haven og garagen, der er dobbelt er propfuld. Maleren, den supermand, malede vægge og lofter i den fart, der blev ryddet til ham. Katja gjorde rent i hans fodspor og vi krydsede fingre for, at det var så tørt, at de unge menneskers møbler kunne komme indenfor ved ankomsten.
Det er et harmonisk hus. Og hvis den franske rustikke stil bliver bibeholdt er det bare helt suverænt.
Haven er en lille oase med et fint oliventræ i baggrunden og figentræ udenfor køkkenet. Ankomsten foregår på en fin forterasse, gennem en næsten portagtig og rustik fordør. I hallen er der unika glasvægge omkring et stort træ i en slags atriumgård.
Jeg glæder mig allerede til at komme igen og opleve, at de sidste ting har fundet på plads og man kan se forhaven for store papkasser.
Det er et problem med storskrald. Vi har på intet tidspunkt fundet en containerplads, hvor folk kan komme af med det der er større end en skrallepose.
Til vores alles forbavselse opdagede vi desuden, at hele dette villaområde slet ikke er kloakeret. Alle har en septiktank i baghaven og en stor gasbeholder til opvarmning.
I et land hvor solceller kunne levere strøm i overflod.
På mange måder befinder vi os i et u-land og byggesjusk og dårligt håndværk er mere dagens orden en kvalitet på det område.
Sidst men ikke mindst bor i ikke langt fra en Stuba – den må undersøges.020

Reklamer