Tags

, , , , ,

En ny og ryddelig terrasse.

En ny og ryddelig terrasse.


For hver time der går forandrer det nye hus sig og bliver skønnere og skønnere. Der er ligefrem tale om hygge og vejret arter sig med lidt skyer ind imellem, så heden ikke længere er ved at tage livet af os.
Huset ligger i et meget kuperet terræn og det er svært at køre tur med klapvognen både op og ned af gaderne, så stejlt er her. Heldigvis er det næsten lige ud til den nye børnehave og den Tibetanske helligdom.
Udsigten til bjergene er fortsat intakt og lige så snart man er ude på vejen, er der en helt fantastik udsigt over Belamadena Costa og havet.
Molly er meget glad for sit nye hus og skal forsikres om, at vi går tilbage dertil, hver gang vi forlader det for at gå en tur. Og Emma nyder sin have. Hun kan gå ud og ind som hun lyster og fornemmelsen af at dørene står åben giver dejligt rum og masser af luft.
I går var jeg med datteren min i den kønne og hyggelige Pueblo og spise på La Fonda. Et hotel som driver en kokkeskole. Maden var det tætteste jeg har været på rigtig gourmemad i Spanien. Ved et bord med udsigt over havet.
Måltidet tog næsten 4 timer og vi var lige til at putte i seng, da vi var færdige.
Inden vi kom afsted drak vi et glas vin på den lokale pub. Et morsomt sted, gennemført engelsk publikum bestående af “borebisser” fra platformene og lokale håndværkere. De tog vel imod de nye danske indflyttere og her man muligvis dannes et glimrende netværk. Overfor den lille bar ligger en butik med biodynamiske og økologiske varer. Frisk brød, kød og grøntsager.En skøn nabo at have.
Stupaen er besøgt i dag igen. Molly og jeg så den indvendig. Et stort bart rum med farverige billeder på de hvide vægge. En stor guldgud med et alter i midten og det smukkeste lille museum i kælderen. Jeg fandt ud af at der kommer en dansk Lama på søndag og han skulle være værd, at besøge. Desuden er der fri meditation hver aften. det skal måske prøves.
Klar til bytur.

Klar til bytur.

Rigtigt lækker mad v