Tags

, , , , , , ,

Tror det bliver en skøn dag. Ønsker det samme for jer. Jeg er bare så fix - smiler

Tror det bliver en skøn dag. Ønsker det samme for jer.
Jeg er bare så fix – smiler


Tidlig morgen fik jeg overtalt mig selv til at stå op. Der skulle lidt diskussion til, men til sidst løftede jeg pegefingeren og minde mig selv om mine fortsætter og så kom jeg ud af køjen og gik forventningsfuld over i svømmehallen.
Fik fornyet svømmekortet og så er der ingen vej udenom. Jeg er så nærig, når jeg har betalt noget og meldt mig, at jeg kommer hver gang for at få fuldt udbytte af min investering.
Det er en mægtig god taktik overfor sådan nogle personer som mig.
Nu nyder jeg klassisk musik og morgente en solrig formiddag og se, jeg får det dejligste lille hjerte tilsendt. Det kan mit eget hjerte slet ikke stå for og hopper af glæde. Nu havde det ellers lige fundet ro og lå der og havde det så stille og fint.
Bang! Det er i et farligt humør, gad vide hvad det ender med?
Ikke engang aflysningen af min store Mellem Amerika rejse kan sætte skår i glæden. Jeg bestiller da bare en ny rejse et helt andet sted hen – skønt jeg ville jo til et spansktalende land for at bruge mit spanske.
Til Indien ville jeg i hvert fald ikke. Kan ikke fordrage deres behandling af kvinder og er sur over mange ting derovre og også bange for at vade rundt i mennesker hele tiden. Det klarer jeg ikke. Ind imellem skal der være stille og jeg skal puste ud.
Men, man skal aldrig sige aldrig. En spændende tur med fagfæller til forskellige sociale projekter i Syd Indien. Bo på husbåd og have en antropolog og indiensekspert med er altså vildt tiltalende.
Jeg er ikke helt sikker på, at jeg kan holde fingrene fra tasterne. Tænk at spadsere rundt i en indisk krydderihave. Besøge teplantager. Sejle i Backwaters og ride på elefant. For slet ikke at tale om at stå i Indiens største og smukkeste tempelgård, hvor der for ikke så mange år siden blev fundet en kæmpeguldskat.
Skal, skal ikke!
Skal jeg kæver det et nyt camera, er det så for eller imod?
HM! Svaret lader vente på sig.