Tags

, , , , ,

jeg hjælpes med min nye sari.

jeg hjælpes med min nye sari.

k.
Efter en fantastik morgenmad med adskillige stærke egensretter gik turen til Rhima et center for alkohol- og stofmisbrugere. Behandlingen er holistisk og det var interessant at møde stedets yougalærer, som viste os nogle enkle øvelser og fortalte om principperne i deres ønske om, at styrke og motiverer de mennesker som henvender sig på centret.
Så afsted til den jødiske bydel og besøge en gammel synagoge fra 1500 tallet. Der er nu kun 7 jøder tilbage i bydelen og der kan ikke holdes gudstjeneste medmindre der er over 30 mænd. Til gengæld er det den neste synagoge i Syd Indien.
Dernæst gik vi shop amok i en kendt sari og kryddeributik. Det var lækre sager og der er en grund til, at man i gamle dage sagde, at man burde sende eller ønske en hen hvor peberet gror. Dette her er den sorte pebers oprindelsesland og her er fugtigt og meget varmt. Lige nu er det ikke slemt for de indfødte. Vi klistre og tænk så på hvordan her kan være.
Frokosten blev spist på en skøn restauration ved vandet. Den dejligste indiske mad. Uha! jeg bliver tyk og fed. Drikker lasi og spiser pandekager fyldt med kokus og honning til dessert.
En lille spadseretur ved vandet for at kigge på de imponerende fiskenet. De er helt tilbage fra kinesernes tid.
DSC00073
Tilbage klokken er 22.00 lokal tid. Vi har sejlet og lavet mad på båden med en indinsk kvinde, som ville lære os kogekunst. Det smagte fint. Og medens vi sejlede langsomt op ad floden og drak den skønneste indiske rom. Sød og sort pludrede vi og lavede mad. Inde på land kunne vi betragte de smukke lys og høre glade barnestemmer.
Aftenen sluttede med dejlig mad på øverste dæk og kæmpe øl. Dem kunne vi ikke drikke op. Faktisk er der i staten her vedtaget en nul alkoholpolitik
Det betyder at der i det skjulte skulle fragtes en flaske rom og 10 øl ud på båden, som vi først måtte drikke et godt stykke fra bredden.
Se det var kun en lille bid af dagens program. Som har været spændende og meget positiv.
Nu skal der soves. Jeg er helt stiv i ansigtet af træthed.
Og i morgen tidlig forlader vi Kochi og drager mod nord til Munnar.

Reklamer