Tags

, , , , , ,

Her er i dagikke tale om fotoshop. Der var bare for flot til at man rigtig kunne tro sine egne øjne.

Her er i dagikke tale om fotoshop. Der var bare for flot til at man rigtig kunne tro sine egne øjne.


Vores dygtige og afslappede rejseleder fra Karavanerejser sørger for, at vi får oplevelser, der er helt unikke. Dagene er tætpakkede, men vi vil ikke undvære noget. I morges faldt endnu en appelsin i vores turban. Vi havde knapt forladt hotellet i den skønne, friske morgenluft før bussen gjorde holdt således, at vi kunne være tæt på et stort hold teplukkende kvinder. Det var fabelagtig, at se de seje kvindefolk bruge saksene og klippe bladene af buskene. Putte dem i store sække og bære dem på hovedet til opsamlingsstedet.
Senere fik vi en dejlig spadseretur ind i skoven/junglen til én sø hvor bjerge og træer spejledesig knivskarpe i det blanke vand. Vi hilste på indiske feriegæster, som synes vi er rigtig sjove at betragte og de vil enormt gerne fotograferes sammen med os.
Her skulle have været et billede, men nettet følger ikke med.
Vi befandt os hele formiddagen på denne smukke køretur i Nilgiri-bjergene. Det var mildt sagt bjergtagende. Der var indlagt tissepauser og kaffepauser. Vi fik vand og kager og manglede intet, da vi nåede frem til et fint hotel Three Top i byen Thekkady.
Her skal vi holde vinduerne lukkede ellers stiger aberne ind og gennemroder vores ting.
Eftermiddagen blev brugt i en herlig krydderihave hvor ejeren berettede og viste os sort peber, kardemomme, vanilje og mange, mange flere skønne krydderier.
Der var spændende krydderier og smukke blomster i haven.

Der var spændende krydderier og smukke blomster i haven.


Vi spadserede igen en lille tur omgivet af de lokale drenge, som skulle kigge på disse hvide udlændinge med blå øjne. Vejen blev lagt forbi en butik hvor familien lever af at alve en slags papmache, som de maler på den mest kunstfærdige måde. Små bitte, nøjagtige figurere, fugle og blomster. Unikke mønstre i alverdens herlige farver.
Det med farver kan de bare hernede eller ovre. Husene er skriggrønne, lyserøde og blå. Kvindernes tøj er farverigt og smukt med glitter og glimmer. Det er så dejligt at se på.
Elefantturen blev desværre aflyst, idet der har været en ulykke med en indisk kvinde. Det er lidt øv, men i morgen tager vi den til fods ind i junglen.
Aftenen sluttede med at se på det særlige indiske skuespil, hvor alle skuespillere er mænd. Også i kvinderollerne. Deres mimik er utrolig. Øjnene ruller rundt i hovedet på dem og hænderne taler. Dragterne er maleriske og det kan se drabeligt ud. De små børn skreg af forskrækkelse under sidste akt.
Nu har vi igen nydt dejlig, dejlig indisk mad. Sprøde okra og karryfisk. Blot for at nævne de to retter jeg i aften fandt særlig delikate. Det er ikke nemt at holde vægten med alle de lækkerier og ingen motion.
Jeg nyder turen og selskabet. Vi er en god lille folk.
En flok grinebiddere.

En flok grinebiddere.

Reklamer