Tags

, , , , ,

Velkommen ombord på vores  kettuvallam  med blomsterkrans og frisk kokosnød med saft.

Velkommen ombord på vores kettuvallam med blomsterkrans og frisk kokosnød med saft.


Efter afsked med Thekkady gik turen ned i lavlandet til den lille by Alappuzha, hvor vore 3 husbåde ventede os.
Desværre gik bussens air condition istykker lige efter start, men vores fantastiske chauffør kørte til, for at vi ikke skulle nå at smelte undervejs.
Det var en utrolig smuk køretur på snoede veje ned af bjergene, ind imellem føltes det halsbrækkende, men med den chauffør, var vi helt trykke.
Et tissestop ved en gummiplantage og en lille bar, blev en kærkommen overraskelse i form af friskpresset ananassaft.
Det var forrygende smukt, at gå ombord i de herlige husbåde. Der var fire imponerende værelser med eget bad og toilet til os singler.
Og da vi havde lagt fra land blev frokosten serveret, medens vi gled stille ned af kanalen. Vi kunne kigge til begge bredder med de små farverige huse. Kvinder og børn vaskede tøj og sig selv i vandkanten. Mænd badede og gik på bredden i deres longier.
Forrest i husbåden har vi vores åbne dagligstue med hynder og puder, kurvestole og spisebord. Her kan vi ligge og sidde og se livet glide forbi.

Forrest i husbåden har vi vores åbne dagligstue med hynder og puder, kurvestole og spisebord. Her kan vi ligge og sidde og se livet glide forbi.


Eftermiddagen blev brugt til at dase, læse og glo på livet langs bredden og de både der sejlede forbi. Her transporteres alt fra traktorer, kæmpe sten, fisk, ris og meget mere.
Kl. 17.oo lagde vi til ved bredden. Man sejler ikke i mørke. Skibene har vist ikke lys på. Vores båd, der var den største, blev samlingssted og en flaske rom dukkede op. Det var svært hyggeligt, at sidde der i solnedgangen og dele den gode oplevelse.
Normalt ønsker jeg sjældent, at gentage en rejse, men denne sejltur minder i den grad om min tur på Nilen og begge dele kalder på en gentagelse.
Morgenkaffe på båden. Efter morgenmaden sejlede vi retur til Alappuzha

Morgenkaffe på båden. Efter morgenmaden sejlede vi retur til Alappuzha


Dejlig morgenmad i lyset fra én opgående sol og et begyndende liv langs bredden. Folk var meget fine i tøjet, vi gættede på de skulle til kirke og til bryllup.
Nu gik det sydover i et hæsblæsende tempo. Der lød adskillige gisp undervejs. Det er den værste strækning, vi har kørt på endnu. Biler overhaler og kører ud og ind mellem tuk tukker, knallerter og store tunge lastbiler.
Kort før Trivandrum var der frokostpause. Maden var kæmpestore rispandekager med vegetarfyld og naturligvis stærk cili til, samt kokos i en eller anden blanding.
Vi befinder og i kokosland. De høje slanke palmer bugner af nødder og de bruges i meget mad. Som kokosolie, creme og alt mulig andet.
I byen brugte vi en times tid på at betragte det store fine hinduistiske tempel Padmanabhaswarmy. Her gik indiske turister helt bananas med deres fotografiapparater. Vi var mindst lige så interessante at fotografere som vi syntes de er.
Dagen sluttede med at sige farvel til vores dejlige lokale guide og vores chauffør og hans assistent. Det var vemodigt. De har alle 3 været super fantastiske.
Vi måtte sejle ud til det nye hotel, som ligger i kanten af Backwaters og med havet som nærmeste nabo. Lige nu kan jeg høre bølgerne rulle nede ved kysten.
Vores værelser står på pæle i vandet og vi har en kæmpestor oplyst svømmepøl.
det bliver spændende at gå på opdagelse i området i morgen.
Her skal vi bestemt nyde massage.
www.karavane-rejser.dk sørger for gode oplevelser og den skønneste luxus

http://www.karavane-rejser.dk sørger for gode oplevelser og den skønneste luxus

Reklamer