Tags

, , , , ,

Det stormer.

Det stormer.


Indflyvningen i klart vejr var betagende. Bjergene havde fået sne på toppen, skovene er endnu grønne og oliventræerne – set oppe fra – ser godt ud. Landsbyerne glitrede og havet var totalt gennemsigtigt, da vi fløj ud over det for at lave en sløjfe før landing.
Jeg blev hentet af hele familien, men Molly var totalt stum og kiggede og kiggede med sine store øjne. Holde i hånd og have kram ville hun dog godt. Og skønt Emma er en gammel hund fejler hendes hørelse ikke noget. Hun stod logrende klar ved havelågen, da vi nåede frem og kroede sig som en orm for at få lov til at sige goddag.
Det blev en hyggelig aften med julekalender og godnat læsning. Up datering med de voksne og tidligt i seng. På det tidspunkt hylede stormen om hushjørnerne og jeg følte det næsten, som om jeg deltog i årets gyserfilm. Skodderne klaprede og døren gav sig. Lyset forsvandt en 3-4 gange. Her er fart over feltet når elementerne raser.
Nu er solen fremme og bjergene ser fine ud i baggrunden. Lidt grå. Det samme gør græsplænen. Skønt det har regnet en del i efteråret, ser det bestemt ud til at kunne tåle mere.
Nu er Molly draget i børnehave med sin far. Storgrædende. Hun havde ingen planer om at skulle i børnehave i dag og ingen trøst, at mormor lovede at hente.
Mor er gået på arbejde og vaskemaskinen sat i gang.
Stille, stille, men rart.
Huset viser sig at være præcis lige så spansk som den forrige lejlighed. Air condition virker ikke. Det vil sige når den varmer er der kun en indstilling der virker og i alle rum på en gang. Så her er enten meget koldt eller meget varmt. Lyset går af og til, for det er ikke indrettet til at kunne trække tv, pc og vaskemaskine på en gang. Døre binder og ting falder ud af væggene. Stolte håndværkertraditioner og lyst til at lave kvalitetsarbejde præger ikke spanierne her i området. Meget er sminket og ser godt ud ved første øjekast, men kig ikke for længe så falder tingene fra hinanden. Nå! her er i det mindste rigtig hyggeligt og det at kunne kigge ud på haven og bjergene er dejligt.
De gamle julesager faldt i god jord og her skal laves juledekorationer med kalenderlys og andre små sager.
Det er så sjovt at opleve, at ens store piger husker traditioner fra deres egen barndom når de selv får børn.

Reklamer