Tags

, , , , ,

Dyrhaven var kølig, men smuk på nytårstur/kur 2015.

Dyrhaven var kølig, men smuk på nytårstur/kur 2015.

Dejligt vejret holdt tørt under den store Nytårskur-tur i Dyrhaven i dag. Solen kiggede frem bag nøgne træer og der var ingen minusgrader. Dog gjorde blæsten sit til at udsatte steder blev godt afkølet og først nu er ved at tø op ved den hjemlige arne.
Når man sådan går og taler sammen og bliver up-dateret med en god veninde glemmer man helt hvor lang turen er. Derfor forsvandt de første 4 km fuldstændig og først da vi stod foran Eremitageslottet og skulle skålet nytåret ind med vores vandflasker, kunne vi mærke den kolde blæst og måtte stampe lidt i jorden og klappe lidt i hænderne. Ud gennem Ulvedalene gik det med stop hos Kirsten Piil, hvor nybagte pandekager og varm kaffe blev indtaget og flere gamle venner blev bænket omkring bordet, indtil blæsten igen jog os videre.
Ned omkring Bakken for at se de nye bygninger af den kommende landsby Korsbæk begynde at tage form. Måske det helt rigtige sted til påskefrokosten – det ser i hvert fald lovende ud.
I rask trav og med helt lyse rosa stråler på den blygrå himmel, gjorde det godt at komme ind i et varm S-tog og komme hjem i stuen igen.
Der er ikke noget som frisk luft, der kan højne humøret og jeg kan være helt enig i min fine kalenderdagbogs citat for dagen: “Jo mere du værdsætter og fejrer livet, des mere er der at fejre.” Sagt af Oprah Winfrey.
Det var også et af vores temaer under samtalen i dag. Der er meget at være bekymret for, meget at være ked og som synes problematisk – ikke mindst samfundsudviklingen, men når det er konstateret, er det vigtigt, at vi prøver at finde det gode humør frem igen. Glæde sig over det der er at glæde sig over og til. Eller opfinde noget der kan skabe glæde. Sjældent kommer tingene af sig selv. Det meste kræver en indsats og et stykke arbejde.
Nu vil jeg glæde mig til den kommende uge og de muligheder den byder på og måske hitte på endnu flere.

Reklamer