Tags

, , , ,

Nulle Øigaard har siden 1981 udstillet sine skønne og fabulerende billedtæpper i Skovhuset.

Nulle Øigaard har siden 1981 udstillet sine skønne og fabulerende billedtæpper i Skovhuset.


Skovhuset i Værløse er en sand perle af en udstillingsbygning. Lille, men velindrettet og lyset falder fint ind i alle rum. Nogle af de smukkeste billeder får man forærende når man kigger ud af vinduerne på den nyudsprungne bøgeskov og på Søndersø.
Man kan gå tur omkring søen og i dejligt vejr kan kaffen nydes på den udendørs terrasse med indlagt fuglefløjt og kig til søen.
Et par gode venner er virkelig søde til at lufte mig og i går mødtes vi på dette herlige sted. Offentlige trafikmidler sørgede for min transport derop. Næsten til døren så at sige. Danmark er unik i den retning. Man kan faktisk komme alle steder hen, hvis man lige tager sig tid til at kigge lidt på køreplanerne.
Nulle Øigaards glimrende billedtæpper gjorde en glad og fornøjet. Her var nok at kigge på. Tæt på kunne man undre sig over, at det er muligt at få bitte små stumper af stof til at ligne engle, hjorte, mennesker og palmer. Trådte man skridt tilbage fremkom der en helhed i tæpperne, en balance og et farveorgie, som på skønneste vis illustrerer naturens verden. Man er ikke i tvivl om når rejsen går til Indonesien, Spanien eller Grækenland eller til et land hindsides den verden vi færdes i.
Jeg ville ønske, jeg kunne trylle sådan med stofrester, tyl og blonder. Den her form for genbrug er lige mig.
Josephine Bersøe gør Nulle selskab med sine smykker. Smykkerne er fascinerende, skønt jeg kan undre mig over, om de mon overhovedet er til at bære og hvem der måske gør det?
På det varmeste kan jeg anbefale at se udstillingen og holde øje med Skovhusets mange aktiviteter. Der er handicapvenlige forhold og P plads ved huset. Melder man sig ind i Skovhusets vennekreds kan man følge med i deres blad eller man kan kigge på hjemmesiden.
Det mest utrolige er faktisk, at det er en stor gruppe frivillige, som er fundamentet for dette levende og virksomme sted. Godt gået.

Reklamer