Tags

, , , , , ,

En drink før maden er nemt at vende sig til. Desværre ender et med at vi kommer til at ligne de fede engelske kvinder hernede og det vil vi ikke.

En drink før maden er nemt at vende sig til. Desværre ender et med at vi kommer til at ligne de fede engelske kvinder hernede og det vil vi ikke.


Det var svogeren som spænderede middag på de to søstre i dag. Faktisk en uhørt lækker menu de dia. Stor tak for mad.
Desværre rynkede søsteren så meget på næsen af sin fisk, at tjeneren var ved at tabe tallerknen og storesøster frivilligt byttede med sin ret. Ikke noget dårligt bytte. En friskfanget haig i grøn sovs/suppe med hjertemuslinger, ærter og asparges. Så måtte hun guffe en laks i sig – det ved man jo hvad er. Smiler.
Vi er glade for at bo på Las Brisas. Et mindre kompleks af hotellejligheder. Velindrettede og store til to personer. Sol på terrassen når den ellers kommer frem og en sød lille gråspurv med rede i gårdlampen.
I midten af hele historien ligger der en pool. Ved receptionen et lille supermarked. Men det er ligegyldigt om supermarkederne hernede er store eller små. Det er de samme elendige varer de sælger. Intet økologi. Ikke meget lokalt. frisk frugt og grønt findes næsten ikke. Til gengæld kan man købe alverdens åndsvage plastik dimser til tant og fjas.
Receptionen er delvis åben, og damerne taler perfekt engelsk. De kan bruge en pc og en telefon. Her er for resten fri internet. Det eneste der er gratis. Safty box skal man betale for og toiletpapiret med. Nydelig rengøring håndklæder og sengetøj skiftes 2 gange pr. uge.
Her er 5 minutters gang til havnen og restaurationerne. 5 minutter til stranden og 3 minutter til bussen. Alligevel tilpas tilbagetrukket, hvilket vil være en stor fordel i højsæsonen. Et meget fint udgangspunkt for de ekskursioner man kan finde på at tage.
Omkring kl. 21.00 begynder mørket at falde på og de det fjerne høres en højtaler fra et større hotel og enkelte stemmer fra gaden. Folk er på hjem eller i byen.
Tjenerne virker veluddannede, venlige og dygtige. Busserne kører præcis. der er skraldespande og containere overalt. her sorteres plastik, glas, pap og papir samt husholdningsaffald og det ser forbavsende rent og pænt ud i naturen når man tænker på antallet af turister. Måske kan vi takke UNESCO. For hvert træ der fælles skal der plantes to. Der må ikke laves flere landeveje og der må ikke bygges højere end 3 etager og meget mere. Der bliver passet godt å øen.

Reklamer