Tags

, , , , ,

Fire seje piger løb i dag 3 km i Ønskeløbet i tiden 18.51-22.00.

Fire seje piger løb i dag 3 km i Ønskeløbet i tiden 18.51-22.00.


Ønsker og håb for fremtiden har helbredende kraft. Ønskefonden i Danmark forsøger hvert år at opfylde ønsker for børn med livstruende sygdomme. Det er et dejligt formål og det var imponerende professionelt og flot arrangeret i Albertslund i dag, hvor mine to dejlige børnebørn og deres mor/papmor glædede mig med deres deltagelse og som support til mormors ønske om at deltage.
På trods af det tidlige tidpunkt og temmelig kølige vejr – ind imellem alvorlig regn inden løbet – mødte de op med store smil og så hamrende godt ud i løbetøj og kondisko. Tror I lige jeg var stolt af det følgeskab?
Det blev til fine tider og gode placeringer på denne vores første rigtige tur i år. Tak skal I have.
Og tak til arrangørene for det fine løb.
Hjem til fælles frokost med nystegt økologisk kylling, der smagte godt. Hjemmebagt brød og salat. Mormor havde rigtig været i det husmoderlige hjørne i går og forberedt sig. Nu er det tilladt at falde om på sofaen og nyde søndagen med et blad og noget god musik. Og måske en lille mormor.
Fra sofahjørnet er der udsigt til en af de gratis glæder, en duftende, dejlig buket syrener. Hvis du som jeg har en havesaks og adgang til vild natur, kan du uden at ødelægge træerne godt klippe dig en lille buket af de nederste blomster, lande den med blomstrende skvalderkål og lidt græs. Det ser dejlig forårsagtig ud og som bigevinst får man sig en skøn spadseretur og lidt vind på kinderne.
Dejligheden selv.

Dejligheden selv.


Skulle du få lyst til at melde dig ind på ønskefonden kan du gøre det på http://www.onskefonden.dk. Eller du kan donere et beløb til støtte for arbejdet og følge nogle af de glade børn, som får deres højeste ønske opfyldt og familien får lov at opleve sig som en glad lille familie for et par dage.
Du kan også gå og glæde dig til at deltage i næste ønskeløb.

Reklamer