Tags

, , , ,

Under mørke skyer stævner Operabåden ud i de Københavnske Kanaler.

Under mørke skyer stævner Operabåden ud i de Københavnske Kanaler.


Trods det kolde og fugtige vejr lagde Operabåden fra kaj søndag og stævnede ud i de Københavnske Kanaler. Det var tegn på, at nu er Operafestivallen i gang i hele byen. Desværre i rigtig skidt vejr de kommende dage.
Heldige var vi som deltog i jomfrusejladsen fra Gammel Strand, for de tre dejlige kunstnere lod sig ikke gå på og sang så solen nærmest skinnede uanset vejr og vind. Og synge kunne de. Spille skuespil kunne de også. Lave musik og parodi så hele båden gyngede af latter gik de ikke af vejen for – ikke engang en omgang våde skumsprøjt i modvind tog modet fra dem. Vi var fornøjede og rigtig glade for turen.
Det gjorde godt med varm kaffe og lækre boller hos Mormor i Store Kongens Gade og en frisk spadseretur til toget hjem satte lidt fart i blodomløbet, så vi kom fra den fugtige tur uden forkølelse.
Desværre var jeg alt for træt til at cykle til Torvehallerne og se aftenens Eventyr i Rosenborg Have i eftermiddag. Cyklen ville hjem og lod sig næsten ikke engang stoppe for at købe lidt aftensmad. Tangokurset som begyndte i dag er udmattende både fysisk og psykisk. Fire timer på stikkerne hvor hjernen skal forsøge at forstå og følge med så fødderne også finder vej i de svære trin med den rigtige holdning og dansefatning, kan tage pusten selv fra mig. Skønt jeg følte mig på toppen efter morgenens svømme- og cykeltur, gik glansen lidt af fruen over middag. Nu er der kun de sørgelige rester af et træt fruentimmer med tangotrætte fødder tilbage. Der bliver ikke fixed strygetøj og smurt madpakken i aften. Det må vente til i morgentidlig.
Der er ikke meget mere at tilføje i aften, nu går jeg i seng med hønsene.

Reklamer