Tags

, , , , ,

Molly på vej til Kvickly for at købe noget ballade - verdens vigtigste grundstof.

Molly på vej til Kvickly for at købe noget ballade – verdens vigtigste grundstof.


Hvis de sunde gulerødder og kartofler skal glide ned, skal der remolade på. Det tog ikke mange dage, at kvæle det glas mormor havde, så vi måtte i byen efter forsyninger. Glad hoppe hun afsted for at hente sit “ballade” og lave kunster hele vejen. Man får sig en griner af og til og ellers en masse snak og historier.
Der blev også tid til skovtur på græsplænen og senere på dagen en rigtig skovtur til Søndermarken og Frederiksberg Have for at møde verdens bedste onkel.
På cykelturen underholdt hun med egne sange og betroede mig, at hun var genert ved at møde onkel Emil, som ikke er set siden jul. Det tog dog ikke mange minutter, så fulgte hun ham troligt i cisterne for at se vandsøjler i undergrunden. Det er en meget dejlig udstilling, som jeg tidligere har anmeldt på bloggen.
I løbet af ganske kort tid erklærede hun, at hun var sulten og der blev ikke ro før vi var bænket i det gamle traktørsted i haven – Bjælkehytten med børnesmørrebrød i kæmpe størrelse, fordi kokken syntes hun var vær at forkæle. Den unge dame gik om bord i madderne og spise sine flotte fisk rub og stub.
To som elsker hinanden og som laver skæg og ballade. Den frokost var en fest.

To som elsker hinanden og som laver skæg og ballade. Den frokost var en fest.


Dagens absolutte højdepunkt vat gemmeleg i skoven og tag fat på græsset. Den slags græsplæner findes ikke i Spanien og det er en fryd at kaste sig rundt på det. Løbe for fuld fart og blive væk bag et træ. Til sidst trængte vi til en rolig leg og under en varm sol gik turen til en skøn cafe` med gamle træer i haven hvor onkel spendere den største is på stedet, som hun naturligvis ikke kunne spise. På vejen ud af haven måtte vi forbi elefanterne og heldigvis kom en enkelt af dem ud for at hilse på.
Så måtte mormor cykle med en sovende prinsesse i sadlen, hvis hoved dinglede frem og tilbage under styrthjelmen med det resultat, at hun var frisk indtil for 5 minutter siden. Nu snorker hun højlydt – det har været en dejlig dag med masser af frisk luft og gode oplevelser i børnehøjde.
Mormoderen ser frem sig til at hoppe i nattøj og bare flade ud i sofaen, falde tidligt i søvn og samle kræfter til en ny dag, hvor man på alle måder bare skal stå tidlig op for at følge med.

Reklamer