Tags

, , , , ,

På balkonen på Københavns Museum blev en ægte vielse foretaget.

På balkonen på Københavns Museum blev en ægte vielse foretaget.


Det var morsomt, en dans/kurdisk mand og hans skotske kone blev viet på Københavns Museums balkon i overværelse af “indbudte” gæster. Den søde brud vidste ikke hun skulle til sit eget bryllup, som fandt sted 3 uger før hun troede vielsen og festen skulle holdes. Efter vielsen bevægede vi os ned i den smukke havesal hvor bryllupsmiddagen fandt sted efter alle kunstens regler. En blomsterbinder havde bundet brudebuketter fra år 1900 og op til i dag og pyntet bordene med dem. La Cofoco stod for middagen over temaet suppe steg og is. Det smagte dejligt. Claus Bondam var toastmaster, der blev sunget og holdt taler. Børnene græd og de voksne lo.
Og fra da af gik dansen lystig i den smukke festsal til klemserrytmer, kurdisk kædedans og 80èr musik. Gæsterne var klædt herligt på, flot og fejende med glitter og hatte. En danseskole sørgede for at vi fik lært at danse Charlton og stemningen var helt i top hos det unge publikum.
Jeg fik mig en meget smuk hennatatovering – det bliver spændende hvordan den udvikler sig.
hennakunst.dk@gmail.com sørgede for de meget fine udsmykninger.

hennakunst.dk@gmail.com sørgede for de meget fine udsmykninger.


Aftenen sluttede for vores vedkommende med et skønt stykke bryllupskage fra La Glace`.
Det var en værdig afslutning på to ugers information, viden, kunst og kultur der i nuanceret form har taget danskernes kulturarv op til overvejelse, refleksion og fornøjelse.
Eneste minus ved aftenen er at vide, at det var sidste gang jeg kunne besøge det smukke museum. Det skal nu sælges. hvis andre vil så det, skal I skynde jer evt. bruge Kulturnatten til et sådant farvel.

Reklamer