Tags

, , , , ,

Pablo en rigtig festlig taxidanser. Og øv! Man kan ikke se fine f nye sko.

Pablo en rigtig festlig taxidanser. Og øv! Man kan ikke se fine f nye sko.


Kvinderne på vores tur er meget, meget tilfredse med vores taxidansere. De er meget forskellige og danser med helt forskellig stil, men skønt de er yngre er der intet ubeslutsomt over dem. Det er en af de allervigtigste forudsætninger for at kunne danse tango sammen. Nemlig at manden træffer en beslutning og fører sin kvinde frem uden vaklen. Som gentlemen forstår de at behandle os om attråværdige og vi stråler og danser som prinsesser for en aften. De styrer os omsorgsfuldt og trygt gennem lokalet uanset hvor mange dansere der befinder sig på gulvet. Leaderen tager trin, overrasker og fortryller og vores ben flytter sig synkront med hans. Vi glemmer og nyder blot duften af hans nystrøgne skjorte, hans parfume og hans sikre arme. Efter 3-4 danse, tanda er trylleriet forbi og er vi heldige bliver vi budt op af en ny mand og reglerne gentages.
Jeg forstår godt at man kan få lyst til at danse hele ugen. Danske mænd – måske skandinaviske mænd kunne lære noget her. De tager grusomt fejl, hvis de tror at de frigjorte kvinder som ikke lader sig manilpulere og lede i livets daglige spørgsmål, ikke elsker at blive forført og behandlet som om hun og netop hun er ballets dronning. Blot for et øjeblik. Whau! De skulle tage og prøve.
Ellers er dagen gået med at endevende alle dametøjsbutikkerne i byens fineste shoppingcenter. Men mærkevarerne er næsten lige så dyre her som hjemme i DK. Derimod er det er billigt at gå ud at spise og drikke. Entrèn til en Milonga koster omkring 80 pesos eller 40 kr. og folk drikker næsten ikke andet end vand og kaffe. Der er overhovedet ikke tale om nogen form for beruselse, det kan slet ikke forenes med at danse. Det kræver fuldkommen koncentration såvel indadtil som henvendt mod din partner. Af samme grund taler man ikke sammen under dansen og kvinden kigger ikke til højre og venstre, en sænker blikket lidt. Manden har opgaven at orientere sig på gulvet så vi ikke støder ind i andre par
Det bliver spændende at komme hjem og danse på Miljonga nu.

Reklamer