Tags

, , , , , ,

Pludselig kom julemanden susende på sin cykel.

Pludselig kom julemanden susende på sin cykel.


Molly hoppede ud af sengen i højt humør og inden morgenmaden skulle der laves julepynt. Det kan være lidt hårdt på tom mave, at præstere 20 kræmmehuse, men sådan er det når man er 3 år og julen venter lige om hjørnet.
Da den trætte mor efter en uventet nattevagt på hospitalet igen var på banen, gik turen op af bjerge og ned af bjerge. Til slut fandt vi ind i en lille dal med en park med det navn som skovtursinvitationen havde meddelt. Og min sandten. Et langt bord med hvid dug og julepynt. Et oliventræ udklædt som juletræ stod der mit på græsset klar til fest. Efterhånden dukkede familierne frem med madkurve til det fælles bord, der til slut bugnede af skønne retter og masser af fantastiske kager.
De mindre børn sad rundt omkring på tæpperne og legede med medbragt legetøj. Eller dekorede julekager med alskens pynt. Snakken gik. Historien var den, at nogle af de mere velstillede hjemmegående husmødre og hattedamer – uden hat – var i gang med at samle ind til fattige spanske børnefamiliers jul. Altså kom pungen frem og der blev doneret til det gode formål.
Pludselig kom julemanden i fuld kostume susende ned af bjergsiden på en mountin bike med en sæk på ryggen. Ungerne stod stille af forundring og med måbende mund nærmede de sig mumlende af forbavselse. Julemanden fortalte med bekymring, at han havde tabt tre store julegaver undervejs og børnene løb beredvillig rundt og ledte. Da de tre pakker var fundet viste det sig, at der var sæbebobler og balloner i æskerne. Så i en byge af sæbebobler og ikke sne kunne vi nyde resten af den lune eftermiddag med udsigt til havet og bjergene, medens ungerne fornøjede sig og vi spiste de lækre retter.
Nu synger den unge dame i sin seng. Hun digter selv sine sange og de handler om dagens oplevelser. Fantastisk at lytte til.
Den stakkels mor skal prøve at sove et par timer. Hun er nemlig kaldt på vagt igen. Godt mormor nåede frem til at kunne tage en barnevagt eller to.

Reklamer