Tags

, , , , ,

Blomster i al sin røde pragt overalt på skrænter, på altaner, og i vejsiden.

Blomster i al sin røde pragt overalt på skrænter, på altaner, og i vejsiden.


Edward Snowden har med sit liv, sin frihed og sin fremtid sat alt ind på at vise os hvilken overvågningsstat NSA har gjort det Amerikanske samfund til. Ja hele verden. Glenn Greenwald har evnet på forståelig vis, at give os almindelige mennesker et indblik i hvor omfattende Big Brother arbejder og holder øje med alt hvad vi siger, skriver og nærmest tænker.
De mange negative konsekvenser af den altomfattende overvågning er så uhyggelig, at jeg sagtens forstår, at mange mennesker må skyde det fra sig og bruge et – ikke brugbart argument – der samles så mange data, derfor er lille jeg ikke interessant. det er nemlig sådan, at det undertrykker os, angsten og forståelsen af, at også lille jeg kan komme i søgelyset, hvis jeg udviser uenighed i den aktuelle stats, regerings politik. På den måde knægtes mennesket frihedsrettigheder og demokrati for alvor.

Jeg vil på det varmeste anbefale at læse bogen og i al fremtid støtte Edward Snowden. han er en unik ung mand, der ikke er nogens, men ikke med sin samvittighed i behold kunne gøre andet end at prøve at få os til at forstå omfanget af hvad der foregår.

Og ingen terror, trussel om terror kan legaliserer denne utrolig dataindsamling af os alle og ikke mindst borgerne i USA. Der er forsat langt større chancer for at vi mennesker dør af blindtarmsbetændelse eller omkommer i trafikken, end vi bliver ofre for terrorhandlinger.

faren ved at stater betjener sig af massive overvågningssystemer, er langt stærkere i dag end på noget andet tidspunkt i historien. For samtidig med at statsmagten ved stadig mere om, hvad dens borgere foretager sig, ved disse borgere stadig mindre om, hvad deres stat foretager sig, fordi den barrikaderer sig bage en mur af hemmeligholdelse. Se blot på hvorledes Loven om Offentlighed i Forvaltningen bliver brugt i Danmark og af regeringen i DK.

Reklamer