Tags

, , , , ,

Mums! Nystegte sardiner på stranden i Marbella. Senere dorado, salat og lækre kartofter. Dejlig frokost.

Mums! Nystegte sardiner på stranden i Marbella. Senere dorado, salat og lækre kartofter. Dejlig frokost.


Første ekspedition gik til Marbella. På vej til bussen mødte vi min friske datter, som lige havde travet en times op af bjerget for at komme i skole/spansk undervisning. Vi gik den anden vej ned af bjerget til toget og futtede ind til Fuengirola. Her erfarede vi, at der gik en hurtig bus til Marbella. Vi nåede formiddagskaffen på den lokale bus cafè før afgang og ankom i sol og dejligt vejr.
Men uanset vejrets beskaffenhed så er det vintertid hernede. Basta! Og derfor kunne vi ikke få den lille færge til Puerto Banus. Den er indstillet til marts måned. Vi tog nu vore flittige fødder til hjælp og travede ud af den smukke promenade og nød solen, livet og prøvede for at det ikke skal være lyv, en skøn bikini til halv pris. Men det var fortsat i den dyre end og kontokortet var ikke med på tur. Der blev altså sparet en hel del her.
I mellemtiden var det blevet godt frokosttid og i strandkanten kunne vi indtage nystegte sardiner, en fin stor Dorado med lækkert tilbehør og kølig hvidvin. Til sidst måtte vi lige ned og mærke på vandet. Her kunne vi sagtens have taget en svømmetur. Det var der faktisk en dame der gjorde.
Nu kom turen til Den Gamle By. Den blev travet tynd. Så herligt at kunne se byen for mennesker. Her var ikke mange, hverken turister eller fastboende. Yderligere var det siesta, hvilket betød, at vi heller ikke kunne formøble vore småpenge her. Til gengæld blev der fotograferet og kigget også om hjørner, ind i baggårde og små bitte gyder. Det er altså en smuk og dejlig by.
Endelig besluttede vi at finde bussen retur. Denne gang blev det den der holder ved alle stop. Så kunne jeg udpege både det ene og det andet kendingsmærke og ombord på toget gik alt i sort. Mørket komme pludselig hernede.
Nu sidder vi med røde kinder og er trætte. Jeg er blevet forkælet med en kop kaffe og en pose marcipanbrød. Dem bliver jeg nødsaget til at flytte nu. De smager bare alt, alt for godt.

Reklamer