Tags

, , ,

Gratis underholdning under rundgang på det store mindesmærke for Columbus.

Gratis underholdning under rundgang på det store mindesmærke for Columbus.


Vi måtte finde på noget vores gåben kunne klare, så derfor gik turen først ned af bjerget til mindesmærke for Columbus. Opført, i første omgang ganske ulovligt og uden byggetilladelse, af en egocentrisk psykiater. Da Kommunen truede med at det ikke var efter forskrifterne, gjorde den snu, gamle rad en højstående kommunalbestyrelses medlem til den der skulle døbe eller figurer på avisens forside ved indvielsen. Smart og derfor står det der endnu.
I dag blev der danset og filmet, således at vi have gratis underholdning.
Så gik turen op på en af bjergtoppene og videre ned i en lille park syd for Stupaen. Det var pivende koldt i skyggen, hvorfor vi måtte varme os i solen på trappen foran den smukke helligdom.
Dernæst en tur i Sommerfugleparken. Det er en ganske flot indendørs park med rigtig mange flotte sommerfugle. Der var rigtig gang i dem i dag og et stor blåt eksemplar forfulgte den rædselsslagne Molly som hylende forsøgte at gemme sig i mormors skørter, der bare var et par frysende cowboybukser. Pigerne derinde er mægtig flinke til at fortælle og forklare. De går rundt med kæmpesommerfugle på tøjet som den fineste dekoration. Fiskene, nogle gamle karper, fik børnene lov til at fodre, men til slut var det nok for den trætte og utålmodige Molly.
Med udsigt over havet spadserede vi hjem og lavede os en stor frokost, som også er en slags aftensmad, for mormor er lidt træt i dag. Jeg ser frem til at hun skal tilbringe nogle timer i skolen i morgen, hvilket betyder der lige kan lades op til 100% underholdning på ny. Hvorfor kan børn i den alder ikke lege selv? Jeg kan ikke huske om mine kunne, men i hvert fald forstår jeg ikke, hvis jeg har haft tid til selvsamme service for dem i den alder. Måske havde jeg bare langt flere kræfter og psykisk overskud.
Godt vi er to om det, her i weekenden. Så tager vi en time på skift.
Nu skal der pakkes og gøres klar til natten på hjemmeboligen.

Reklamer