Tags

, , , , ,

Den ene dag sopper vi og stønner næsten af varme. Så blæser det så tagstenene fløjter og nu regner det i tove.

Den ene dag sopper vi og stønner næsten af varme. Så blæser det så tagstenene fløjter og nu regner det i tove.


Regnen trommer på bliktaget over den lille gårdhave og vandet løber i stride strømme hen af fliserne. Skyerne hænger igen ned i Puebloen og lader bjergene forsvinde i en tung grå masse.
I går blæste det så tagstenene klaprede og persiennerne som man ruller ned foran vinduerne udenfor gav sig. hernede kender man ikke til tætningslister og blæsten fandt vej gennem sprækker ved døre og vinduer. Det var svært at holde varmen inde i husene.
Mandag, altså for to dage siden var der over 25 grader i solen og en skyfrihimmel. Næsten for varmt med lange busker og langærmede trøjer. Vi måtte soppe lidt på en lang, lang gåtur ved stranden i Benalmadena Costa. I solen spiste vi rødfisk, der var så frisk og let og en stor nydelse.
De voksne har været på kæreste weekend og mormor og “William” har været barnepiger. Det var hårdt at skulle i skole igen, syntes den lille pige og fandt på historier om, at damerne i skolen tvinger hende til at spise grøntsager. Det er det værste i verden. Tidligere var der noget om det, men der er givet besked om, at det ikke oftere må forekomme.
Og få øjeblikke efter at hjerteveninden dukker op, er alt glemt og hun har knap nok tid til at vinke farvel.
Nu er mor tilbage og de to voksne veninder kunne gå på Kokkeskolen i et meget smukt lille hotel i byen og nyde en afskeds- og gourmemiddag. Hold nu op hvor var vi mætte, da vi trillede hjem. Vi havde indtaget 6 retter – bitte små – med udsigt over lysene nede i byen. Drukket skøn cava og god rødvin. Det var lige før vi ikke kunne sove for bare vellevned.
Tak for dejlig mad.

Reklamer