Tags

, , , , , , ,

Hernede er der også forår i luften.

Hernede er der også forår i luften.


Ja, man kunne jo tro, at snyderier angår skiftet af landbrugs- og miljøminister, hvis altså nogen troede på, at miljøet ville få det bedre af et nyt blåt navn. Det er desværre nok ikke tilfældet. På den anden side, viser skiftet, at der dog er grænser for hvorledes ministre kan fuske og forfejle. Nu får konen i pose og sæk. Ministerpension og folketingsløn m.v. modtager konen uden så meget som at blinke skamfuldt. Næ! Hun smiler sikkert højlydt. Skulle vi ikke snart bede om nogle besparelser på dette område. Der ville dog kunne blive lidt ekstra til en del fattige folkepensionister eller til flygtningeprojekter.
Snydt, synes jeg også. vi er med kronprinseparret som fiser rundt og smiler og nikker til udemokratiske ledere i et land, hvor de halshugger for et godt ord. Pisker og undertrykker kvinder og demokrati, så det er næsten ufatteligt i en moderne land. hvordan kan de få sig selv til det? Min sympati for parret faldt til under nulpunktet og det skal de ikke lige regne med ændrer sig igen.
Men egentlig hentyder overskriften til, at vi voksne troede der var dømt fri for barn i nogle timer, medens hun var i skole. Helt ærlig trængte vi til egentid, efter at have været på hele vinterferien. I ren og fin skoleuniform med madkassen pakket drog hun afsted med mor, medens mormor fulgte efter med Emma. Der var underligt rolig på gaden, hvor trafikken pelejer at være voldsom og de dyre biler holde i kø for at aflevere familiens afkom til dagens indlæring. Skoleporten var lukket. HM! Vi vidste godt at det var Andalusiendag dag i dag. det vil sige det var det i går. Men når en fridag eller helligdag falder på en søndag, skubber man blot dagen for ikke at gå glip af friheden. Aldrig lader man en lejlighed gå fra sig et en fest eller en fridag her.
Øv! Vi måtte vende om. Heldigvis mødte vi en norsk mor og hendes to børn i samme situation. Så følte vi os ikke helt så dumme og tog i stedet for til stranden og legede med mudder og trænede ved at løbe op og ned af trapperne.

Reklamer