Tags

, , , , ,

kvinde med former og en kanon udstråling. desværre et dårligt billede som ikke levner hende det hun fortjener.

kvinde med former og en kanon udstråling. desværre et dårligt billede som ikke levner hende det hun fortjener.


Så blev vi inviteret til Modeshow af undertøjs-butiksindehaver-Nanna. Showet blev holdt i en butik med spa-udsalg og det bedste ved det hele var at modellerne var rigtige kvinder. Altså ikke topsmarte modeller, men unge og lidt ældre kvinder med helt almindelige kroppe, der ligner dig og mig og som i grunden understregede for alle, hvor forskellige vi er. Og lige pludselig forstod vi, hvorfor mange mænd foretrækker kvinder med former. Den mest buttede af alle pigerne, havde en så enorm udstråling og så flot en krop, at hun slet, slet ikke var til at stå for.
Undertøj set på den måde, giver håb om, at der er en bh der passer alle. Og når man handler hos Nanna, får man en super betjening. Hun ved faktisk noget om undertøj og kroppe og det hun ikke har i butikken skaffer hun. Det er ikke så mange mærker hun fører, men mit yndlingsmærke Marie Jo, har hun faktisk.
Molly og hendes mor, måtte se en del af showet udefra, for ikke at forstyrre og vi tog tidligt hjem og nåede ikke badetøjet. Til gengæld var det herligt så længe det varede.
Formiddagen blev brugt på en timelang gå-tur i et forsøg på at finde nye veje til Aroya`en, men der er ingen korte veje. Man skal op eller ned og op for at komme over kløften, der skiller os fra bykernen. En lille time hver vej.
Vejret er igen slået om og overskyet og lidt køligt, dog lunere om natten. Desværre, kan jeg mærke, at kroppen ikke kan følge helt med og det tyder på ondt i halsen og feber. Vi må krydse fingre for at det forlader mig i løbet af natten.

Reklamer