Tags

, , , ,

Se lige hvad man kan finde på bjerget i regnvejr. Ikke dårligt.

Se lige hvad man kan finde på bjerget i regnvejr. Ikke dårligt.


Vi behøvede ikke at tænde lyset i morges. Lynene oplyste stuen og tordenbragene gav genlyd mellem husene og bjergene. Hele natten havde det regnet og skyerne drev grå og sorte hen over himlen.
Det var virkelig øv, for aftenen var blevet brugt til at lave et skattekort, sådan som jeg husker min ældste datter forfattede dem. Med sodede og brændte kanter, huler og næsten usynlig skrift. Det var lige ved at blive kasseret for sådan et beskidt kort ville den unge dame ikke acceptere som skattekort. Endelig blev det opholdsvejr og i gummistøvler og bevæbnet med paraply drog vi afsted mod bjerget. Først skulle Emma snuse til en sur sok, så vi var sikre på, at den kunne finde skatten.
Derud af gik det, men bedst som vi nåede toppen og skulle til at lede efter skattekisten med de mange rare guldpenge, åbnede sluserne sig. Plask, hvor det stod ned i stænger og hunden tog benene på nakken. Heldigvis indeholdt æsken et fint æg med Frozen på, så humøret var højt og det var dobbelt hyggeligt at komme i læ og få tørt tøj på.
I morgen havde jeg planlagt besøg i den lokale svømmehal, hvilket netop er blevet forpurret med et kæmpeplaster som ikke må komme af før onsdag. Mon det er noget moderen og barnet har aftalt med lægen for at undgå svømmeturen? GRR!
Gode råd er dyre. Jeg orker ikke Ramasjang mere. Det giver voksenknopper. Altså må jeg lægge hovedet i blød og hitte på en udeting i morgen som ikke kræver badedragt.
Et kæmpebrev fra moster, Caroline og påskeharen her til aften gjorde lykke. Desværre for de voksne må vi ikke få de gode opskrifter på lammesteg til påskemiddagen, hvilket betyder at vi må rende rundt og holde øje med hvor de havner.
Vejret er fortsat vådt og aftenturen med vovsen blev en kort fornøjelse fordi det igen begyndte at regne. Imidlertid kan det hurtig slå om og blive hedt igen og vandet falder i bogstaveligste forstand på et tørt sted.

Reklamer