Tags

, , , , ,

Lad dem sejle af Vandsbæk til. So long.

Lad dem sejle af Vandsbæk til. So long.


Spisesedler, der igen opfordrer danskerne til at betragte de ældre og gamle som en byrde. “Vi har for mange af dem”. Skal vi skydes? Puttes i koncentrationslejre? Sættes på fattiggården? Hvad er det for noget sludder og hvilke myter bliver der endnu engang pudset af på. Det er jo en lodret løgn. Der er ikke for mange gamle i den forstand at de nu eller senere bliver en byrde. Vi har selv sparet op til den pension vi hæver, udover folkepensionens grundbeløb, som altså er lidt over kr. 5000 om måneden før skat. Vi har slidt og knoklet for de sølle sedler. det er løgn at vi skal have hjælp. Det er ganske, ganske få promille af den nuværende befolkning der over 60 har behov for hjemmehjælp. Det er syge, nedslidte mennesker før og efter de 60 som har det behov. Alle prognoser viser, at de ældre og gamle vil blive skatteydere af de opsparede pensioner, som langt overvejer den hjælp og støtte de får brug for. For de bliver mere og mere selvhjulpne og raske gemytter. En bigevinst ved at vi i en årerække har sat arbejdsmiljø, sundhed og forebyggelse på dagsordenen. Det bliver ikke de unge generationers lod, hvis vi forsætter med at spare på forebyggelse hos børn, børnefamilier, skolegang og uddannelse og jeg kunne blive ved.
Hver dag udråbes der nye prygelknabe: Flygtninge, indvandrer, muslimer, gamle, psykisk syge, dagpengemodtagere, arbejdsløse o.v.s
Hvorfor ikke bankdirektører, der bevæger sig på kanten af eller over stregen? Hvorfor ikke politikere, der hæver fede lønninger og æder ben, som ikke kan sammenlignes med deres indsats? Hvorfor ikke gældsatte landmænd, der lever udelukkende på støtten og som sviner vores jord og vandløb til? Hvorfor ikke virksomheder som har en centrifuge kørende med tilskud til lærlinge, som sparkes ud før uddannelse og nye tilskud hæves? hvorfor ikke støtteordninger til virksomheder, som optræder på Finansloven og som ingen mennesker kender til?
Hold nu op. Jeg gider ikke høre på det. Ud væk. Smid regeringen, støttepartierne og renegaterne på porten. Vælg et Alternativ.