Tags

, , , , ,

Man kunne godt tro vi bor i et yndigt lille land, men det er facade.

Man kunne godt tro vi bor i et yndigt lille land, men det er facade.


Når jeg sådan går rundt i Et Yndigt Land med masser af lysegrønne bøge og tager for mig af fornøjelserne i mit livsnyder liv, kunne man tro at alt er godt. Desværre dækker yndighederne og det skønne vejr over en uhyggelig udemokratisk glidebane, fordrejning af ytringsfrihed og religionsfrihed og i ly af agurketiden vedtages symbolske love til stor skade for vores land. Når jeg kalder dem symbolske love er det fordi, de ikke dækker over gennemanalyserede og mulige løsninger af de problemer de påsås at skulle løse.
Sidste skud på stammen er en ny imamlov.
Hvem er det der skal definere, hvad der er lovligt at sige? Nogle må gerne slynge forbandelser mod islammister og folk der mener noget andet end dem selv ud til højre og til venstre 24-07. Men imamer må ikke prædike hvad som helst. Må nynazister gerne fornægte holocaust? Må jøder gerne tale højt om omskæring af drenge? Hvornår forbyder man sig mod grundlæggende danske værdier? Må danske statsborgere gerne ytre sig mod såkaldte danske værdier?
Hvem skal agere holdnings- og tankepoliti i vores land? Hvor tæt er vi på et samfund af Orwellske dimensioner?
Er politikerne blot dumme eller er har de fået overnaturlige evner, når de tror de kan lovgive sig ud af en problematik, der både har sociale-, internationale- og religiøse ingredienser i sin kerne. Politikerne burde ikke gå forrest i et forsøg på at skubbe en hældende vogn i grøften. De burde åbne for en fordomsfri og åben debat og ikke lade yderligtgående få chancen for at grave grøfterne endnu dybere.
Nu er det os civilsamfundet som må forsvare retten til at være forskellige og at kunne ytre sig og passe på vores grundlov. En ting er sikkert hvis frygten griber os og får overtaget vil dette vanvid ingen ende tage.

Reklamer