Tags

, , , , , ,

Vi er ca. 3. min. fra strande og vejret er godt. Tror det bliver vores fremtidige spisestue.

Vi er ca. 3. min. fra strande og vejret er godt. Tror det bliver vores fremtidige spisestue.


Afsted fra DK i god tid og i godt vejr med stråhat og solbriller. Spiste morgenmad i loungen og hyggesnakkede til afgang. Sov og læste på turen ned. Det gik gelinde og trods rigtig mange småbørn ingen dramaer og så var Malaga lufthavn igen på tapetet.
Det er nemt at tage toget til centrum, men herfra en smule fjollet. Vi måtte gå lidt før en sød og venlig taxa tog os med og kørte os direkte til Mama Mia hvor vores nøgler lå. Trods det at vi alle 3 vidste næsten hvor Calle Faro lå, måtte vi køre tre til fire runder i kvarteret før vi fandt frem. Nu bor vi bag tyrefægterarenaen tæt på stranden og ikke langt fra den fine promenade. Her har vi nu et udmærket logi, dog uden air con og det gær det temmelig lummert, at opholde sig her. Hver vort værelse og endnu en logerende. Et beskidt køkken. Et fint dele badeværelse og en større stue. Det skal nok blive godt.
Jagten på mad blev indledt. Ingen super mercado åbne sent søndag eftermiddag. Hurra for de kedelige kineserbutikker. Vi skaffede vand og vin. Nødder og mælk. Fandt en bager og Lillian havde en banan. Jeg have to skønne stykker chokolade fra Peter Beier. Sender giveren en kærlig tanke. Vi blev mætte.
Dokumenterne skal nærlæses, vækkeuret stilles og skolebøgerne findes frem. Blyanterne spidses- her kommer vi klar, parat, start. Forkølelse, snot, hoste og feber. Det gør lidt mat, men forsvinder forhåbentlig snart igen.
Vi er hurtig blevet enige om, at vores aftensmad fremtidig skal nydes på stranden som ligger mindre end 3. min herfra og som er aldeles vidunderlig på sådanne aftner. Det glæder mig. Jeg er så glad for pick nick og at sidde ved en strand om aftenen når vandet bliver stille og solen går ned. Det er toppen.
Da det desuden lader til at det er nemt at komme på nettet herfra skal vi nok høres og læses ved.

Reklamer