Tags

, , , ,

Hvad skal man tro på nu om dage? Kærlighed mellem mennesker og især deres børn.

Hvad skal man tro på nu om dage? Kærlighed mellem mennesker og især deres børn.


Jeg ville gerne tro på at demokrati findes og at oplyste vælgere har truffet den rigtige beslutning i den afstemning der netop er gennemført i England. Men jeg synes det er en flad fornemmelse – selv for en oprindelig modstander af EU – af at der er slået ind på en fejl spor i forhold til i fællesskab at løse de udfordringer Vest Europa står overfor. Og hvor må det være træls at være tysker og franskmand, som især har trukket et meget tung læs indtil nu.
Jeg kan slet, slet ikke gennemskue hvilke konsekvenser dette resultat vil få udovover de dønninger vi igen ser på aktiemarkedet. det er forventeligt at bølgerne vil gå ikke højt, men især lavt den første tid, men hvad gemmer der sig i dybet?
Uden sammenhold og lyst til at løse ikke blot de udfordringer EU står overfor internt, lover afstemningsresultatet ikke godt for flygtningene som fortsat vil trække mod nord. Det borger sikkert heller ikke for fællesskabets udvikling i al almindelighed – fri os fra mere højredrejning og det der er værre.
Udover valgresultatet har jeg faktisk ikke rigtig hørt nyheder og ved ikke hvad der foregår af reelle nyheder i DK. Jo altså, at Skt. Hans aften er druknet i regn og torden. Det var synd og skam, det er lettere at huske de varme aftner frem for alle dem der er druknet. Hernede var vejret fantastisk, men ingen Skt.Hans aften med midsommervise og bål og hekse. De er ellers glade for enhverv lejlighed til at fyrre en fest af. Vi nøjes med de små nære ting i hverdagen. I dag var højdepunktet at spadsere til frisør og blive klippet. Frisøren var dygtig nok, men havde så mange abstinenser, at han næsten ikke kunne holde på saksen. heldigvis bemærkede Molly ingenting og lod sig villigt “behandle” og fin er hun.
Mor er kaldt på ekstravagt i morgen. Det er synd for hende. Der røg den velfortjente fridag.

Reklamer