Tags

, , , , , , ,

Eventyrlig opdækning - den kæreste romantik.

Eventyrlig opdækning – den kæreste romantik.


I morgen tidlig går det løs. Afgang til de Albanske Alper for at trekke med hyrder og heste. De sidste løsdele er kastet i en vadsæk og en hel pose vabelplaster i rygsækken som bæres tæt på kroppen.
Vi skal opleve det uberørte nordlige Albanien og en lille smut ind i Montenegro. I morgen aften vil vi blive modtaget af de albanske hyrder og deres koner i en landsby og budt på bondekøkken inden vi sikkert sover trætte og forventningsfulde ind.
Vi skal sejle på smukke søer, trekke i alperne og gå ind i den smukke Valbonadal. Vi skal sove i hyrdernes hytter, i et lille bjerghotel, på guesthouse og i private hjem.
Sætteren er grøn og smuk. Bjergene op i over 2600 meters højde og meget spidse. her er skove med ulve, bjørne og los. Vi vil vandre næsten en uge uafbrudt i en af mindst besøgte vildmarker. Jeg glæder mig.
Derfor bliver der ingen skriverier på LYKKEILSE. Her vil jeg ikke medbringe moderne isenkram og næppe heller ave mulighed for at bruge det. I må tænke jer til den smukke tur.
Den 1. august lander vi i den sprudlende hovedstad Tirana for at tage en festlig afsked med det smukke land og de venlige mennesker.
Dagen er gået med tusinde små og store ting, som måtte gøres, afsluttes eller købes før afrejse. Heldigvis blev der også tid til en kaffetår med min søde blomsterpige. Ikke at der er særlige blomster at passe mere. Det er ved at være et usselt syn. Men hvordan kan man både være gartner og rejsedronning? Det lykkes ikke rigtig at forene de to størrelser.
Take care – vi høres ved.

Reklamer