Tags

, , , , , ,

Et gammel brev bliver genfundet.

Et gammel brev bliver genfundet.


Vidste du at man på Cafe`Retro i Jægersborggade kan sippe sit hvidvin eller sin kaffe, medens man skriver breve og pynter dem eller giver dem sit helt personlige look. Medens breve bliver en sjældenhed mødes man på cafeen og skriver breve, medens man socialiserer med andre deltagere. Som slow food, går denne trend mod de hurtige mails.
Jeg har altid skrevet mange breve og bunker af julekort og holder utrolig meget af selv at modtage breve. For nogen tid siden fortalte jeg på eb blog, at jeg havde givet mine mange breve og kort videre til KU, som er i gang med et forskningsprojekt. Nogle brev har jeg dog beholdt, dem kunne og kan jeg slet ikke skilles fra. De er en del af mig og min historie.
Nu er jeg igen i gang med at rydde lidt op og faldt over et brev, der havde forputtet sig. Et ægte kærlighedsbrev. Og jeg blev igen dybt rørt over at læse det. Det er ikke fra en kæreste, men fra en kær kollega, som nu er død.
Hun skrev for over 12 år siden et ægte fødselsdagsbrev til mig og ønskede mig en god tur til Australien. Hendes overskud til at skrive var fantastisk. Hun skrev det i en af sine “dårlige uger”. Det var den uge hun fik kemo og hvor hun led af mange bivirkninger. På trods af den barske behandling fortæller hun om, at hendes sagsbehandler på kommunen vil drøfte hendes tilknytning til arbejdsmarkedet. På det tidspunkt var hun end ikke fyret fra vores fælles arbejdsplads. Hun fortæller at hun spiller tværfløjte og at det går fremad. At hun glæder sig til at komme på weekend med mor og sin mand. Og sluttelig sender hun de kærligste hilsner og ønsker om at mødes når jeg kommer hjem, så hun kan få del i turens oplevelser. Det er så rørende.
I morgen vil jeg være blandt gæsterne i Den Sorte Diamant og lytte til fortællinger om Kærlighedsbreve og sange fra The Juliet Letters.

Reklamer