Tags

, , , , , , , , , , , , ,

Blomster er blevet et livsgrundlag for afghanske Zahra.

Blomster er blevet et livsgrundlag for afghanske Zahra.


I landsbyen, Yaka Bagh i Dehdadi distriktet i Balkh Provinsen bor og arbejder Zahra som en del af en husstand på 7 personer. Hun er ligesom mange andre kvinder i landsbyen blevet frataget muligheden for at få en uddannelse og hun kan ikke læse og skrive.
Zahra har via First MicroFinance-bank-Afghanistan fået et micro lån og har nu startet sin egen virksomhed med at fremstille plastikblomster og perler. Lånet har gjort hende i stand til at producere plastikblomster og sælge dem på markedet. Hun er hårdtarbejdende og dygtig og nu istand til at betale skolen for sine 5 børn. Hun har også lært håndværket til yngre kvinder i landsbyen. det betyder at flere kvinder i kvarteret nu tjener en egen indkomst.
Før hun fik tilbudt lånet, var hun som mange andre i en meget dårlig økonomisk situation, men har nu formået at vende sin livssituation. Udover at stille finansielle ydelser til rådighed for kunderne, så tilbyder FMFB-A rådgivning sigtet på forbedring af kundernes virksomheder. FMFB-A faciliteter også udveksling af ekspertise og ideer i alle aspekter, især inden for marketing mellem gamle og nye kunder.
hvis du skulle få lyst til at hjælpe BÆREDYGTIGHEDSMÅLENE vedtaget i FN på vej og lade dine penge arbejde aktivt i udviklingslandene, er der en mulighed for via Andelskassen/Banken Merkur, at din investering får en direkte social påvirkning til nogle af verdens fattigste. Samtidig får du selv et balanceret afkast. Dine penge kan du låne ud til enkeltpersoner i udviklingslande med fokus på social retfærdighed, miljømæssig bæredytighed og økonomisk indtjening.
Der er også andre muligheder så som en CO2 sparekonto, Merkurs udviklingslån og en Verdenshandelskonto.
http://www.merkurs dk

Reklamer