Tags

, , , , , ,

Frederiksborg Slot spejler sig i den kolde sol. det er vinter nu.

Frederiksborg Slot spejler sig i den kolde sol. det er vinter nu.


Faldt i søvn under valghandlingerne i aftes og det gav en brat opvågning i morges. Kunne næsten ikke tro mine egne ører. Det jeg havde frygtet var sket. Det skal blive gyselig interessant, at se hvordan det vil udarte sig politisk. Og jeg forstå at mange dansk-amerikanere, har sat deres kryds ved hr. Trump. Mærkelig som verden er skruet sammen, når det gælder om at vise sin utilfredshed og ønske noget nyt. Er det det der vil ske, når middelklassen slår igen. Den vil ikke finde sig i at miste sine privilegier, så pyt med de fattige og måske de allerrigeste? Hvad med freden? Især hvis alle er sig selv nærmest og tro de kan vende ryggen til resten af verden og det der foregår der.
Jeg ser frem til at få flere overraskelser. At det kan føles som vand på flere ubehagelige politikeres mølle i Europa, tror jeg gerne, men kan det også få de nuværende ved rorpindene til at opføre sig ordentligt?
Alt det tænke vi ikke på i går, da vi travede rundt om søen i Hillerød og nød synes af det gamle slot spejle sig i vandet. Eller da vi støvsugede Hillerøds, mindst 6, genbrugsbutikker, for at finde pænt børnetøj, gode bøger og måske en enkelt kalendergave. Det ligner en udkantsby og der var underligt stille og lukket mange steder. Sådan lidt trist og grå stemning.
Hos Brødrene Price spiste vi dejlig aftensmad. Svoger gav og det smagte dejligt. Vinen var rigtig god og betjeningen virkelig venlig og serviceminded. Det kan bestemt anbefales. Aftenen sluttede i Globen, hvor vi have håbet på valgstemning. Men folk var dybt optaget af deres egen snak og det var ikke muligt at følge med i tv life. For hver gang man skruede op for lyden, skruede gæsterne bare op for deres lyd. Vi gav op og gik hjem og endte med at gå i seng før, som sagt, at der var nogle afgørende resultater.
Nu banker hverdagen igen på inden næste rejse skal skrues sammen og kufferterne fyldes med ting på ønskelisten.

Reklamer