Tags

, , , , ,

Fantastisk fantasi og herligt genbrug af gammel træ

Fantastisk fantasi og herligt genbrug af gammel træ


Traditionen tro skulle vi i dag besøge Christianias Julemarked. Og hvilke herlige fantasier udfoldede der sig for øjnene af os. Smukke gamle træstumper forvandles til engle, feer og andet godtfolk. Tændstikæsker pyntes så man ønsker sig dem. Hårpynt af blomster, perler og andre damelækkerier lokker i al deres yndige farvepragt. Glitrende diademer og pandebånd, håndlavede naturligvis, stråler fra væggene i den lille bod. her findes også gamle udstoppede fugle og små væsner med kroner, halskæder. Det lyder bizart, men det er unika, der ser spændende ud. En dame knytter på gammeldags facon i sejlgarn og får de skønneste urtepotte ophæng og fuglefodderskåle til at tage sig u på en helt ny måde. Samme dame er gået ombord i gamle lampetter og skærme. WHAU! Det var mageløst påhit.
Jeg kunne blive ved og mange penge fattigere. Imidlertid havde jeg kun dankortet med. Virkelig dum ide. Her skal bruges rigtige kontanter eller mobilpay. Så ved I det.
Nu gjaldt det Ilums Bolighus. veninden havde set sig varm på Max Mara lækre frakker og brugt tiden til eftertanke. Hun måtte tilbage. Jeg kender det godt. Af og til ved man, at man vil fortryde, det man ikke gjorde i lang tid.
I strakt gallop nærmest løb vi nu til vores aftale på Brd. Prices restauration. Vi havde bord til frokost og køkkenet lukker 15.30 for at gøre plads til aftenens gæster og her om fredagen til en talk show kl. 17.00.
Pust støn! Vi nåede det og fik friske østers og champagne. Bare lige for at få begyndt. Efterfulgt af dejlig mad og udmærket hvidvin. Brødrene optrådte i dag selv på slap line og lavede en slags æggepunch. Har aldrig smagt noget lignende. Og jeg behøver det heller ikke igen. Det skal siges, at de fik fortalt deres familiekrønike på en herlig og meget morsom måde. Underholde det kan de.
Lidt mat i sokkerne en tur forbi Torvehallerne. Jeg ledte efter troldegrene. Det er vist ikke moderne i år. Tomhændet og træt nåede vi hjem efter en god dag. Mætte af indtryk og mad. Det har været en dejlig dag.

Reklamer